17ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 24.4.2014

Το 17ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού Κύπρου πραγματοποιείται και φέτος τον Ιούνιο στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό και στο Θέατρο Παλλάς στη Λευκωσία.


Την Κύπρο θα εκπροσωπήσουν δύο χορογράφοι, η Milena Ugren Κούλας με το έργο Χαμένη και ο Φώτης Νικολάου με το έργο I am and I am not.


Τα εν λόγω έργα επιλέχθηκαν από τη συμμετοχή των χορογράφων στη 14η Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού Κύπρου που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο στο Θέατρο ΡΙΑΛΤΟ στη Λεμεσό.


01 MAR14_441 Milena Platforma Xorou
Η Ελένη O' Keefe ερμήνευσε στην Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού το έργο της Milena Ugren Koulas «Χαμένη» και... βγήκε κερδισμένη.


fotis_iam
Η Κατερίνα Λιόντου και ο Φώτης Νικολάου έδωσαν μια εξαιρετική ερμηνεία σε μια χορογραφία με έντονο το εικαστικό στοιχείο - ό,τι φαινόταν ως νερό που πέφτει ήταν ψιλή άμμος που έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο των ερμηνευτών. Αποδείχθηκαν, όμως, άξιοι και ανταμείφθηκαν με την επιλογή για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ.


Η επιλογή έγινε από τα μέλη της Επιτροπής Επιλογής των έργων για συμμετοχή στην Πλατφόρμα και από τους προσκεκλημένους από το εξωτερικό που παρακολούθησαν τη φετινή Πλατφόρμα.


Ολόκληρο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ με τις ημερομηνίες των παραστάσεων και τις συμμετοχές των υπόλοιπων χωρών θα ανακοινωθεί σύντομα.


ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ