Οι νικητές των Βραβείων Θεάτρου Κύπρου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 23.3.2015

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23 Μαρτίου η τελετή απονομής των Βραβείων Θεάτρου Κύπρου για τη θεατρική σεζόν 2013-14.


Καταχειροκροτούμενοι παρέλαβαν το Μεγάλο Βραβείο Θεάτρου οι ηθοποιοί Λένια Σορόκου και Αντώνης Κατσαρής, στους οποίους απένειμε το αγαλματίδιο ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.


Η συμπαραγωγή ΕΘΑΛ-ΟΝΕ/OFF με το έργο Stallerhof αποδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αφού απέσπασε τέσσερα από τα έξι βραβεία που διεκδικούσε.



Η λίστα με τους νικητές των Βραβείων είναι:


Σκηνοθεσία: Μαρία Κυριάκου / Stallerhof


Ερμηνεία Καλύτερου Γυναικείου Ρόλου: Μαρίνα Αργυρίδου / Stallerhof


Ερμηνεία Καλύτερου Ανδρικού Ρόλου: Μάριος Μεττής / Το Παλτό


Μουσική: Δημήτρης Ζαχαρίου / Η Βασιλοπούλλα τζι οι μάισσες


Θεατρική συγγραφή: Κώστας Μαννουρής / Απόψε θα πετάξω την τέφρα σου!


Σχεδιασμός Φωτισμών: Βασίλης Πετεινάρης / Stallerhof


Καλύτερη παράσταση παιδικού/νεανικού έργου: Γουρουνιάσματα 2


Ενδυματολογία: Μαρίνα Χατζηλούκα, Λυδία Μανδρίδου / Ρωμαίος και Ιουλιέτα για δύο


Χορογραφία / Κίνηση: Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής / Ρωμαίος και Ιουλιέτα για δύο


Σκηνογραφία: Γιώργος Γιάννου / Stallerhof



Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ