Η Αθηνά Κάσιου σκηνοθετεί Σταύρο και Κατερίνα Λούρα

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 14.5.2014

Δύο μονόπρακτα του Σάμιουελ Μπέκετ παρουσιάζει η θεατρική ομάδα Open Arts της Αθηνάς Κάσιου, σε συνεργασία με το Θέατρο Δέντρο της Κατερίνας Λούρα.


Πρόκειται για τα μονόπρακτα «Η τελευταία μαγνητοταινία του Κραπ» όπου ο Σταύρος Λούρας θα έχει τον ρόλο του Κραπ και «Όχι Εγώ», σε ερμηνεία Κατερίνας Λούρας.


Οι δύο ηθοποιοί θα δέχονται τις σκηνοθετικές οδηγίες της Αθηνάς Κάσιου.


Η πρεμιέρα θα δοθεί στις 22 Μαΐου.


Αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου:


«Ο Κραπ [Σταύρος Λούρας] γιορτάζει τα τελευταία του γενέθλια μαζί με τις παλιές του μαγνητοταίνιες, τις μπανάνες του, το φως του και το σκοτάδι του.
Η Κατερίνα Λούρα ασταμάτητα ψάχνει και προχωρεί στο Όχι Εγώ … όταν... ένα πρωινό του Απρίλη... Αυτή... Βρήκε τον εαυτό της στο σκοτάδι...


Δύο έργα έρχονται μαζί σε ένα χώρο, και οι δύο ξεχωριστοί ήρωες του Βeckett ψάχνουν να βρουν την ηρεμία τους, να κρατηθούν, αναζητώντας το νόημα της δικής τους ύπαρξης, μέσα από την ιδιομορφία τους, το χιούμορ, και την αγάπη τους για την ζωή».

NOT_I_KASIOU

Οι συντελεστές


Παίζουν: Σταύρος Λούρας και Κατερίνα Λούρα
Σκηνοθεσία: Αθηνά Κάσιου
Εικαστική Επιμέλεια: Σωτήρης Καλλής και Λύδια Μανδρίδου
Ηχος: Μάρκο Λόπεζ
Μαλλιά: Άγγελος Πάττας
Φωτογραφία: Στέλιος Καλλινίκου
Η Τελευταία Μαγνητοταινία του Κραπ: μετάφραση Σεραφείμ Βελέντζας
Όχι Εγώ: καινούργια μετάφραση της Αθηνάς Κάσιου και Κατερίνας Λούρας


+ Χώρος: Κωστή Παλαμά 12, 1096, Λευκωσία [πολυκατοικία Aspelia, πρώην Vinyl Bar].
Παραστάσεις καθημερινά στις 20:30 εκτός Κυριακής, μέχρι τις 7 Ιουνίου.
Κρατήσεις τηλ. 96637557

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ