Καρτ ποστάλ την Κυριακή με τον «Πολίτη»

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 20.6.2014

Καρτ ποστάλ με έργα σύγχρονης κυπριακής τέχνης θα κυκλοφορήσουν με την έκδοση της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ της Κυριακής, στις 22 Ιουνίου.


Πρόκειται για το αποτέλεσμα συνεργασίας της εφημερίδας Πολίτης με τις Εκδόσεις Εν Τύποις για την προώθηση της σύγχρονης κυπριακής τέχνης, στο πλαίσιο της σειράς εκθέσεων και συμποσίων εκ μέρους των Εκδόσεων Εν Τύποις.


Η πρώτη έκθεση της σειράς «Σύγχρονη Κυπριακή Τέχνη» εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 19 Ιουνίου στον Πολυχώρο των εκδόσεων Εν Τύποις, στην Παλλουριώτισσα.


ekdoseis_en_typois2


«Άνθρωποι μεγάλης παιδείας και πνευματικής καλλιέργειας, φωτισμένοι, έχουν διαμορφώσει σε κατάλληλη στιγμή μέσα στον ρουν της πανανθρώπινης ιστορίας τα δακτυλικά αποτυπώματα του πολιτισμού μας σε καμβά, ξύλο, πέτρα ή μέταλλο και τον έχουν αποδώσει χρωματικά και ποιοτικά», ανέφερε τελώντας τα εγκαίνια της έκθεσης ο Μητροπολίτης Κυρηνείας, κ.κ.Χρυσόστομος, με την ευγενική στήριξη του οποίου τυπώθηκαν οι καρτ ποστάλ με έργα των συμμετεχόντων καλλιτεχνών, οι οποίες θα δοθούν δωρεάν στο κοινό με τον ΠΟΛΙΤΗ της Κυριακής 22 Ιουνίου.


ekdoseis_en_typois3


«Τους ευχαριστούμε όλους [τους καλλιτέχνες] γιατί δημιουργούν και έχουν το σθένος, τη δύναμη, το κουράγιο και το θείο δώρο να φωτίζουν το δρόμο της δημιουργίας σε καιρούς δύσκολους. Η αντανάκλαση του κόσμου τους ομορφαίνει αισθητά τον κόσμο μας, αλλά συνάμα ανεπαισθήτως κρίνει τον κόσμο», ανέφερε ακόμη ο Μητροπολίτης Κυρηνείας.


Περισσότερα για την έκθεση εδώ


 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ