Νέο σχήμα στη Διαχρονική Μουσική Σκηνή

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 18.8.2014

Ανανεωμένη και ανυπόμονη επιστρέφει η Διαχρονική Μουσική Σκηνή στη νέα καλλιτεχνική σεζόν, από την ερχόμενη Παρασκευή 22 Αυγούστου.


Με νέο σχήμα και αναβαθμισμένο πρόγραμμα, η Διαχρονική Μουσική Σκηνή προτείνει ένα καλειδοσκόπιο από ήχους, μελωδίες και επιρροές κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον κλειστό συναυλιακό της χώρο, στη βιοτεχνική περιοχή της Παλλουριώτισσας.


Νέο 8μελές σχήμα


Καταξιωμένοι μουσικοί της πόλης «καταθέτουν ψυχή και ταλέντο, προσφέροντας σε τακτική βάση μια αξέχαστη εμπειρία ακρόασης», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Διαχρονικής για το νέο οκταμελές σχήμα που θα φιλοξενεί τα Παρασκευοσάββατα στη σκηνή της.


Το σχήμα της νέας σεζόν στη Διαχρονική Μουσική Σκηνή θα αποτελούν οι: Χρίστος Πέτρου (φωνή, ακουστική κιθάρα), Χριστίνα Σαράντη (φωνή), Χρίστος Θεοδώρου (φωνή), Ολύμπιος Χριστοφή (φωνή, μπάσο), Δήμητρα Φιλίππου (πλήκτρα), Στέφανος Κουτέλης (ηλεκτρική κιθάρα), Μάριος Παύλου (βιολί) και Αχιλλέας Βασδέκης (τύμπανα).


Diaxroniki 3
Diaxroniki 1
Diaxroniki 2
«Ευφάνταστες ενορχηστρώσεις, εκτελεστική δεινότητα και ασυγκράτητο κέφι συνθέτουν τη συνταγή της επιτυχίας».


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακούσματα από ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών: λυρικές μπαλάντες, ανεβαστικά ροκ κομμάτια, έντεχνα τραγούδια. «Φωνές αισθαντικές και ήχοι μελωδικοί και ηλεκτρικοί σταχυολογούν γνώριμες μελωδίες και οικείους στίχους από το χθες και το σήμερα της ελληνικής τραγουδοποιίας, προτείνοντας παράλληλα και επιλογές ξένων κομματιών».


Όλα αυτά μεταφράζονται σε τραγούδια δημιουργών όπως οι Σταύρος Ξαρχάκος, Διονύσης Σαββόπουλος, Παύλος Σιδηρόπουλος, Σταμάτης Κραουνάκης, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ξυδάκης, Παύλος Παυλίδης, Λεωνίδας Μπαλάφας κ.ά., συγκροτημάτων όπως οι Τρύπες, τα Ξύλινα Σπαθιά, τα Διάφανα Κρίνα, τα Κίτρινα Ποδήλατα, οι Ενδελέχεια και οι Locomondo, διαχρονικές επιτυχίες ερμηνευτών όπως οι Γαλάνη, Πρωτοψάλτη, Αλεξίου, Μητροπάνος κ.ά., αλλά και εμβληματικά τραγούδια των Rage Against The Machine, Joan Jett, 3 Doors Down, White Stripes, Blur κ.ά.

+ Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:00. Για κρατήσεις τηλ. 99783455 και www.facebook.com/Diaxroniki.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ