Πάολα Ρεβενιώτη

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 2.6.2015

Είναι μια από τις πρώτες φωτογραφίες που τράβηξα, το 1984, ένα αγόρι που συνάντησα στον δρόμο αργά το βράδυ και του είπα να τον βγάλω μερικές φωτογραφίες. Πολλές φωτογραφίες αγαπώ και μου θυμίζουν διάφορα, απλά διάλεξα τη συγκεκριμένη γιατί είναι από τις πρώτες φωτογραφίες που έβγαλα με μια παλιά ρωσική μηχανή Zenit, πιο μετά αγόρασα μια Nikon.


+ Το Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας και η οργάνωση Accept – ΛΟΑΤ Κύπρου, επαναφέρουν στην Κύπρο την έκθεση φωτογραφίας «Διόρθωση», της Ελληνίδας τρανς ακτιβίστριας Πάολας Ρεβενιώτη, η οποία λογοκρίθηκε όταν πρωτοπαρουσιάστηκε στην Δημοτική Αγορά Λευκωσίας και κατασχέθηκε από την κυπριακή αστυνομία. Στη διάρκεια της έκθεσης θα προβάλλεται και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ της Πάολας Ρεβενιώτη, με τίτλο «Καλιαρντά». Η έκθεση εγκαινιάζεται την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 19:00 στο Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας.


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ