Φεστιβάλ Κυπρίων Σκηνοθετών Κάτω απ' τ' Αστέρια

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 4.9.2014

Η Ένωση Σκηνοθετών Κύπρου διοργανώνει το 6ο Φεστιβάλ Κυπρίων Σκηνοθετών «Κάτω από τ’ αστέρια» στον Θερινό Κινηματογράφο Κωνστάντια από τις 11 μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2014.


Η Ένωση διοργανώνει αυτό το φεστιβάλ προβάλλοντας τα έργα Κυπρίων δημιουργών και τιμώντας σκηνοθέτες που έχουν αφήσει το σημάδι τους στο Κυπριακό Σινεμά.


Φέτος το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο σε σκηνοθέτες που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό και των οποίων το έργο έχει αριστεύσει σε όλες τις γωνιές του κόσμου.


Θα προβληθούν ταινίες των σκηνοθετών Μάρκου Μάρκου, Χάρη Μαυρομιχάλη, Μίνου Παπά, Ανδρέα Σαββίδη, Χρήστου Καρδάνα και Ηλία Δημητρίου.


Η Ένωση τιμά φέτος τον Κύπριο σκηνοθέτη Άδωνι Χριστοφόρου με αφιέρωμα στις 14 Σεπτ., προβάλλοντας τα δύο ντοκιμαντέρ του «Ένας Καρπασίτης» και «Ένας Καρπασίτης 1978-1982».


+ Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Ο Δήμος Δερύνειας θα προβάλει τρεις από τις ταινίες του Φεστιβάλ στις 7-8 Οκτωβρίου 2014.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


festival_cyprus_directors-programme
ΑΦΙΣΑ: Αννα Φωτιάδου, urbanindex.net.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ