Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο ΚΚΔΙΘ

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 7.10.2014

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξαν τα μέλη του Κυπριακού Κέντρου του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΚΚΔΙΘ, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014 στην Αίθουσα «Καστελιώτισσα», στη Λευκωσία.


Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΚΔΙΘ, το οποίο συνεδρίασε τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 για καταρτισμό σε σώμα, έχει ως εξής:


Πρόεδρος: Γιώργος Νεοφύτου, Θεατρικός συγγραφέας


Αντιπρόεδρος: Μηνάς Τίγκιλης, Σκηνοθέτης, Θεατρολόγος


Γραμματέας: Λέανδρος Ταλιώτης, Σκηνοθέτης


Ταμίας: Μαρίνος Ανωγυριάτης, Σκηνοθέτης


Μέλη:


Μάχη Δημητριάδου-Lindahl, Χορογράφος, Καθηγήτρια Κινησιολογίας


Ελευθέριος Ελευθερίου, Δικηγόρος, Υποψήφιος Διδάκτωρ Θεατρικών Σπουδών


Αθηνά Κάσιου, Σκηνοθέτις


Νίκος Κουρούσιης, Εικαστικός (Σκηνογράφος)


Λέα Μαλένη, Ηθοποιός, Σκηνοθέτις


Για τη σύσταση του εννεαμελούς Δ.Σ. ψήφισαν 75 μέλη του ΚΚΔΙΘ.


Τις εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΚΚΔΙΘ διηύθυνε τριμελής Επιτροπή η οποία εκλέγηκε από τη Γενική Συνέλευση και απαρτιζόταν από τους Χρίστο Μελίδη (Πρόεδρος), Χρίστο Γεωργίου (Γραμματέας) και Μαγδαλένα Ζήρα (Μέλος).


Μετά την εξέταση των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης εκλέγηκε τριμελής Εφορευτική Επιτροπή για τη διεξαγωγή των εκλογών και αποτελείτο από τους Αργυρώ Τουμάζου (Πρόεδρος), Νίκο Ζαβαλλή (Μέλος) και Γιώργο Σοφοκλέους (Μέλος).



Η θητεία του Δ.Σ. του ΚΚΔΙΘ είναι τριετής.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ