Στην τελική ευθεία το Play Me, I'm Yours

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 14.10.2014

Στις 16 Οκτωβρίου αποκαλύπτονται τα δέκα πιάνα που φιλοτέχνησαν διακεκριμένοι Κύπριοι καλλιτέχνες και θα βρίσκονται στους δρόμους της Λευκωσίας από τις 17 μέχρι τις 26 Οκτωβρίου.


Τα πιάνα θα παρουσιαστούν στην Kyriakides Piano Gallery [Λεωφ. Νίκης 26, Λευκωσία] για πρώτη φορά σε μια τελετή αποκάλυψης στην παρουσία του υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Καδή και των καλλιτεχνών που τα έχουν φιλοτεχνήσει:



Πασχάλη Αναστάση, Δώρου Ηρακλέους, Νίκου Κουρούσιη, Ανδρέα Λαδόμματου, Αχιλλέα Μιχαηλίδη (Paparazzi), Έλενας Μιχαηλίδου, Χρίστου Μίχλη, Πέτρου Παπαπέτρου (ΠΙΝ), Χαμπή Τσαγγάρη / Ελένης Παναγίδου / Στέλιου Στυλιανού, Ανδρέα Χαραλαμπίδη.



Μπορείτε να αναγνωρίσετε τους καλλιτέχνες σε αυτές τις λεπτομέρειες των πιάνων;


IMG_0428
IMG_0418
IMG_0421
IMG_0422
IMG_0423
IMG_0425
IMG_0427
IMG_0435
IMG_0431

Τα πιάνα θα τοποθετηθούν σε πάρκα, πλατείες και άλλους δημόσιους χώρους στη Λευκωσία ώστε ο καθένας να μπορεί να παίξει και να τα απολαύσει από τις 17 μέχρι τις 26 Οκτωβρίου.


Πρόκειται για μια δράση που φέρει τον τίτλο Play Me, I'm Yours: Περιοδεύοντας διεθνώς από το 2008, το “Play Me, I’m Yours” είναι μια δημιουργία του καλλιτέχνη Luke Jerram. Περισσότερα από 1300 πιάνα έχουν ήδη τοποθετηθεί σε 46 πόλεις απ’ άκρη σ’ άκρη της υφηλίου, από το Παρίσι ως το Σαντιάγο της Χιλής, με την απλούστατη προτροπή: «Παίξε με, Είμαι δικό σου».


Ο χάρτης με τα σημεία όπου θα βρίσκονται τα πιάνα:


pianos4

+ Η Kyriakides Piano Gallery βρίσκεται στη Λεωφόρο Νίκης 26, Λευκωσία. Η αποκάλυψη θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου στις 18:00.
Τα πιάνα θα είναι τοποθετημένα στα σημεία που έχουν επιλεγεί στη Λευκωσία από τις 17 μέχρι τις 26 Οκτωβρίου.


ΑΡΧΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ο graffity artist Αχιλλέας Μιχαηλίδης [paparazzi] σε δράση!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ