«Μαμά θα κάνω μπάντα» | Οι Burger Project στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 15.10.2014

Οι Burger Project θα παρουσιάσουν μια διαδραστική μουσική, εκπαιδευτική παράσταση για παιδιά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου την Κυριακή 26 Οκτωβρίου.



«Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος», είχε πει ο Γερμανός φιλόσοφος Φρίντριχ Νίτσε [1844-1900].


Με την πεποίθηση αυτή το γνωστό ελληνικό συγκρότημα the Burger Project δημιούργησε την παράσταση με τίτλο «Μαμά, θα κάνω μπάντα», η οποία θα ανέβει στην αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου, την Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014, στις 11:00 π.μ.


Το «Μαμά θα κάνω μπάντα» είναι μια διαδραστική, μουσική, εκπαιδευτική παράσταση για παιδιά κάθε ηλικίας.


Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής, οι Burger Project θα στήσουν στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου ένα πρωτότυπο μουσικό γλέντι, με στόχο να «μπολιάσουν» τα μικρά παιδιά με τον ιό της μουσικής, να τους μεταδώσουν τη μαγεία του ρυθμού και της μελωδίας και, βεβαίως, να τους διασκεδάσουν!


Η δημιουργική παρουσίαση των οργάνων και ο ρόλος τους σε ένα μουσικό συγκρότημα, ο αυτοσχεδιασμός, οι πολλαπλές δυνατότητες της φωνής, τα «μυστικά» του ρυθμού στο χορό και το τραγούδι, είναι ορισμένα από τα θέματα που φέρνουν τα παιδιά κοντά στη μουσική και διεγείρουν τη φαντασία τους.


burger_pro_mama

Τα μέλη του συγκροτήματος παρακινούν τα παιδιά να συμμετάσχουν ενεργά στην παράσταση, είτε επαναλαμβάνοντας ρυθμικά και μελωδικά μοτίβα ή τραγουδώντας όλα μαζί. Στο τέλος, τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν και η ζωντανή μουσική και ο χορός ξεσηκώνουν τη διάθεση μικρών και μεγάλων!


Οι the Burger Project είναι ένα σύνολο τεσσάρων εφευρετικών διασκεδαστών και διασκευαστών γνωστών ελληνικών και ξένων κομματιών, μουσικών, με βάση την Αθήνα.


Το μουσικό τους εύρος, οι απίθανες μεταμφιέσεις τους στη σκηνή, το ταμπεραμέντο τους, κάνει τους Burger Project αναμφίβολα την πιο εκρηκτική μπάντα των τελευταίων ετών.


Οι Burger Project είναι μια τετραμελής μπάντα την οποία αποτελούν ο General ConZou στο μπάσο, o Al the X-King τραγούδι και κιθάρα, o Cosmic Communist στα πλήκτρα και ο Mosch Holiday στα drums.


Είδος μουσικής τους η Jazz, Funk, Rock και Happy Hardcore. Έχουν κυκλοφορήσει ένα δίσκο με τίτλο «We Live in Athens» που περιλαμβάνει 12 κομμάτια.


Μέγας χορηγός της παράστασης είναι η Κεντρική Συνεργατική Τράπεζα.


+ Στις 26 Οκτωβρίου 2014, στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου (Καλλιπόλεως 75, Λευκωσία). Εισιτήρια προς 5 ευρώ.


Κρατήσεις και πληροφορίες τηλ. 22894305 (από τις 8:00-14:00).


Η παράσταση είναι μια διοργάνωση του Γραφείου Αποφοίτων και Σύνδεσμος Αποφοίτων Πανεπιστημίου Κύπρου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ