Επεκτείνεται το ωράριο σε Κυπριακό και Εθνολογικό Μουσείο

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 15.10.2014

Διεύρυνση ωραρίου στο Κυπριακό Μουσείο και στο Εθνολογικό Μουσείο Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου αποφάσισε το υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων και το τμήμα Αρχαιοτήτων.


Το νέο ωράριο έχει ως εξής:


Κυπριακό Μουσείο


Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 08.00-18.00


Σάββατο: 09.00-17.00


Κυριακή: 10.00-13.00


Κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα μέχρι τις 20.00


Δευτέρα: Κλειστό


Εθνολογικό Μουσείο Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου


Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 08.30-15.30


Σάββατο: 09.00-17.00


Κυριακή και Δευτέρα:


Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας και ο Δήμος Λευκωσίας εκφράζουν με ανακοινώσεις τους την ικανοποίησή τους για την απόφαση του υπουργείου.


Η ΕΤΑΠ σημειώνει πως η απόφαση διευκολύνει τους τουρίστες να επισκέπτονται τα δύο μουσεία στη Λευκωσία σε μέρα και ώρα που τους βολεύει.


Ο Δήμος Λευκωσίας εκφράζει την ευαρέσκειά του και σημειώνει πως η απόφαση διευκολύνει τους τουρίστες το κοινό ενώ με τον τρόπο αυτό «δίνεται η δυνατότητα για μεγαλύτερη ευχέρεια επίσκεψης στα Μουσεία της πρωτεύουσας».


ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ