Φεστιβάλ street art στην Αγία Νάπα

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 3.11.2014

Ξεκίνησε το Σάββατο 1η Νοεμβρίου 2014 και συνεχίζεται το Φεστιβάλ Τέχνης Δρόμου Αγίας Νάπας, το οποίο διοργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία με το Paparazzi Art Studio.


Είκοσι καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό άρχισαν ήδη και φιλοτεχνούν όψεις κτηρίων με στόχο την ολοκλήρωση των έργων τους μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, ημέρα λήξης του Φεστιβάλ.


Με τη διοργάνωση του φεστιβάλ, ο Δήμος Αγίας Νάπας στοχεύει στην ανάδειξη αυτής της μορφής τέχνης που συναντά κανείς στο δημόσιο χώρο και στην αναβάθμιση -μέσα από την εικαστική δημιουργία- των υποβαθμισμένων περιοχών και του πολεοδομικού περιβάλλοντος της πόλης, μεταμορφώνοντάς την σε μια πόλη γεμάτη χρώμα, ακόμη πιο φιλική στον πολίτη και στον επισκέπτη της.


street_fest_ayianapa
street_fest_ayianapa1
street_fest_ayianapa2
street_fest_ayianapa3
street_fest_ayianapa4
street_fest_ayianapa5
street_fest_ayianapa6

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν οι Αec Interesni Kazki από την Ουκρανία, Rate από τη Βουλγαρία, Bane από την Ελβετία, Bisser από το Βέλγιο, Simoni Fontana, Ser, Nar, Cacao Rocks από την Ελλάδα, Jens Besser και Dome από τη Γερμανία και οι Paparazzi και Pest από την Κύπρο.


Τις επιφάνειες κτηρίων πάνω στις οποίες δουλεύουν οι καλλιτέχνες επέλεξαν οι ίδιοι οι δημότες της Αγίας Νάπας.


+ Λεπτομέρειες στο facebook.com/ayianapastreetartfestival

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ