Στην Κύπρο στα τέλη Νοεμβρίου ο Τριβιζάς

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 5.11.2014

Μια μεγάλη έκθεση με έργα τέχνης εμπνευσμένα από τα βιβλία και τους ήρωες του Ευγένιου Τριβιζά θα εγκαινιάσει στις 21 Νοεμβρίου το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου, στη Λευκωσία.


Η έκθεση έχει τίτλο «Από τη Φρουτοπία στο Νησί των Πυροτεχνημάτων: Ένα συναρπαστικό ταξίδι στους μαγικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά».


Ζωγραφικοί πίνακες, εγκαταστάσεις, κατασκευές, κοσμήματα και παιχνίδια περιλαμβάνονται στα εκθέματα της έκθεσης, λεπτομέρειες για την οποία θα δοθούν τις επόμενες μέρες.


Ο διάσημος παραμυθάς θα βρεθεί στη Λευκωσία εκείνες τις μέρες για να αναγνώσει ένα από τα παραμύθια του αλλά και για μια διάλεξη για πιο μεγάλα παιδιά, με θέμα τη φαντασία.


Στις 22 Νοεμβρίου, ο Ευγένιος Τριβιζάς θα διαβάσει ένα παραμύθι σε παιδιά στις 12 το μεσημέρι, στο υπαίθριο θέατρου του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου, στη Φανερωμένη. Ο Ευγένιος Τριβιζάς θα αποκαλύψει τα απόκρυφα μυστικά του Νησιού των Πυροτεχνημάτων, θα μας δείξει ένα κουφέτο από το Κουφέιτ και ένα αυθεντικό σπυρί ρυζιού από τον γάμο της πριγκίπισσας Δυσκολούλας...


Στις 23 Νοεμβρίου, ο διάσημος παραμυθάς θα δώσει μια διάλεξη με θέμα τον ρόλο της φαντασίας στο εκπαιδευτικό σύστημα, στην επιστημονική πρόοδο και στην επιχειρηματική καινοτομία. Η διάλεξη θα δοθεί στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων Σόλωνα Τριανταφυλλίδη, στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Κύπρου στην Αγία Παρασκευή, Λευκωσία.


+ Λεπτομέρειες και ολόκληρο το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο πλαίσιο της έκθεσης θα δοθούν σε συνέντευξη Τύπου στις 19 Νοεμβρίου.


ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ