Οι Sandy Brour στο «Πρόζακ» για τις Πέμπτες του Νιόβρη

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 5.11.2014

Στον υπέροχο χώρο του καφενείου «Πρόζακ» φιλοξενούνται οι Sandy Brour κάθε βράδυ Πέμπτης, για όλο τον Νοέμβριο από τις 6 του μήνα.


Η μπάντα που δημιούργησε η Χαριτίνη Κυριάκου πριν από δύο χρόνια στην παλιά Λευκωσία, παρουσιάζει ατμοσφαιρικά, παλιά ελληνικά και ξένα κομμάτια και ήχους από Cezaria Evora, Lhasa de Sela μέχρι Μαίρη Λω.


Η Ευθυμία Άλφα είναι η τραγουδίστρια της μπάντας, η οποία ερμηνεύει -εκτός από διασκευές τραγουδιών- συνθέσεις της Χαριτίνης Κυριάκου από το άλμπουμ «Μαιτρέσα μου» αλλά και πιο πρόσφατες.


sandy_prozak3
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΦΙΣΑΣ: ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΑΛΒΑΡΗΣ


sandy_prozak2
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ©ΠΟΠΗ ΠΙΣΣΟΥΡΙΟΥ | ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ SANDY BROUR


Blues με σαντούρι, bolero με bendir, swing σε κλασικές κιθάρα και βιολί σε ρυθμό bossa nova είναι κάποιες από τις ατμοσφαιρικές ενορχηστρώσεις που προτείνει το σχήμα, το οποίο αποτελούν οι:


Eυθυμία Άλφα: φωνή


Mέμνων Αρέστης: κιθάρα


Κώστας Λώλος: βιόλι


Χαριτίνη Κυριάκου: κιθάρα


Βερόνικα Αλωνεύτου: σαντούρι


Σάββας Θωμά: κρουστά



«Σαν ένας χώρος όπου το κάθε τι είναι φτιαγμένο και τοποθετημένο με προσοχή και φροντίδα, το 'Πρόζακ' είναι η ιδανική σκηνή για τους ατμοσφαιρικούς Sandy Brour. Ο χαμηλός φωτισμός, τα χειροποίητα ποτηράκια και ο Ορέστης με τα ποτά του –πάντα σερβιρισμένα με έξτρα πλατύ χαμόγελο», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.


+ Κάθε Πέμπτη για όλο τον Νιόβρη στις 20:00. Εισιτήρια προς 6 ευρώ. Πληροφορίες facebook/SandyBrour και 22104244.


Το Πρόζακ βρίσκεται στην οδό Μέδωντος 3Α, Λευκωσία [έναντι της τάφρου Κωνστάντζα, εκτός των τειχών] / facebook/prozak.kafeneio


 






Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ