«Κύκλους κάνω» : έκθεση του Χρίστου Χρίστου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 7.11.2014

«Κύκλους κάνω»λέει ο Χρίστος Χρίστου περιγράφοντας πολύ λακωνικά τον νέο κύκλο έργων του, που θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε σε μια έκθεση με τον ως άνω τίτλο από τις 7 Νοεμβρίου.


Ο ζωγράφος αφήνει κατά μέρος το σύστημα των γκαλερί και παρουσιάζει τη νέα του δουλειά στο στούντιό του, το οποίο διατηρεί στην περιοχή Χρυσαλινιώτισσας, στην εντός των τειχών Λευκωσία.


«Ο τίτλος της έκθεσής μου αναφέρεται στη σημασία της αποδοχής της αρχής αλλά και του τέλους ενός κύκλου στη ζωή μας», σημειώνει ο ίδιος ο καλλιτέχνης, αναφέροντας ακόμη πως στόχος του, εστιάζοντας στο σχήμα του κύκλου και με βάση το μαύρο χρώμα, είναι να δημιουργήσει τέτοιους συνδυασμούς που με την κίνηση και την προσεκτική χρήση των άλλων χρωμάτων να προκαλεί τον θεατή να ζήσει μια θετική συναισθηματική και οπτική εμπειρία.
Στην έκθεση παρουσιάζονται περισσότερα από 20 έργα διαστάσεων 90Χ90.


christos_christou
+ Το Art Studio του Χρίστου Χρίστου βρίσκεται στην οδό Πατρόκλου 17, στη Χρυσαλινιώτισσα (εντός των τειχών) στη Λευκωσία. Η έκθεση εγκαινιάζεται στις 7 και θα παραμείνει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου κατά τις ώρες 18:00-21:00, καθημερινά και τα σαβ/κα. Πληροφορίες τηλ. 99610647 και www.christoschristou.com.


christos_christou_map


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ