Double Days | Η χορογραφική δουλειά της Εύης Δημητρίου σε εικόνες

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 7.11.2014

Η Εύη Δημητρίου [ομάδα Εν δράσει] παρουσιάζει τη νέα της χορογραφική δουλειά με τίτλο Double Days.


Στη νέα της χορογραφική δουλειά, η Εύη Δημητρίου συνεχίζει να αντλεί έμπνευση μέσα από την κοινωνιολογική έρευνα και προβληματική γύρω από τη συγκρότηση της «γυναικείας ταυτότητας» στη σύγχρονη κοινωνία, εστιάζοντας στις  μικρές, καθημερινές αλήθειες μέσα και γύρω μας.


Το έργο ερμηνεύουν οι Ράνια Γλυμίτσα και Μιλένα Ούγκρεν Κούλας.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ©2014 ΠΑΥΛΟΣ ΒΡΥΩΝΙΔΗΣ | ΣΟΥΖΑΝΑ ΦΙΑΛΑ


04 NOE14_1588 Double Days
04 NOE14_610 Double Days
04 NOE14_622 Double Days
04 NOE14_815 Double Days
04 NOE14_887 Double Days
04 NOE14_1098 Double Days

+ Λεμεσός 4 & 5 Νοεμβρίου, Θέατρο Ριάλτο/ on stage | Λευκωσία 7 Νοεμβρίου, Στέγη Χορού Λευκωσίας [Αγορά Αγ. Αντρέα] στις 20:30.



Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ