Pop Up Festival 2 | The Performance Shop

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 11.11.2014


Ένα κατάστημα όπου η τέχνη της περφόρμανς είναι διαθέσιμη στον κάθε επίδοξο «καταναλωτή» της θα εμφανιστεί στο πλαίσιο του φετινού Nicosia Pop Up Festival 2014, το οποίο ξεκινά στις 15 Νοεμβρίου.


Το κατάστημα υλοποιείται από την ομάδα .pelma.lia haraki και σ' αυτό η τέχνη της περφόρμανς και άλλων τεχνών σχετικών με την περφόρμανς θα είναι στις υπηρεσίες μας: θα μπορούμε να αγοράσουμε μια περφόρμανς, να σκηνοθετήσουμε, να παραγγείλουμε... κατ' οίκον, να έχουμε την εμπειρία της διαδικασίας δημιουργίας μιας περφόρμανς.

Στο κατάστημα θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους η χορεύτρια-χορογράφος Λία Χαράκη, ο ηθοποιός-περφόρμερ Μάριος Ιωάννου, η χορεύτρια Μαρία Χαραλάμπους, η καλλιτέχνης-περφόρμερ Εύη Χαράκη Μαχαιρά, ο χορευτής-περφόρμερ Πέτρος Κονναρής και ο χορογράφος-περφόρμερ Αντώνης Λιβερόπουλος.


the_performance_shop1
Περφόρμανς προς πώληση


Προς 10 ευρώ διατίθεται η περφόρμανς «Hand Shame», δωρεάν προσφέρεται η αυτοσχέδια περφόρμανς Display στη βιτρίνα του καταστήματος ενώ θα μπορείτε να διαπραγματευτείτε την τιμή για το σόου που θα θέλατε στην... κηδεία σας.Επιπλέον, σε υψηλότερη τιμή προσφέρονται δύο κλασικοί μονόλογοι  του Μάριου Ιωάννου: το «Ημερολόγιο ενός τρελού [μουσικού]» και οι «Τρεις τραγικές γυναίκες» [Ιφιγένεια, Κασσάνδρα και Έλενα του Ευριπίδη].Τι θα κερδίσουμεΜε όσα προσφέρει αυτό το κατάστημα, ο καθένας θα έχει την ευκαιρία να ερμηνεύσει ένα έργο, να έχει αποκλειστικό περφόρμερ, να μπει στη διαδικασία εργαστηρίων, να σκηνοθετήσει μια περφόρμανς για μια μέρα, να ανακαλύψει τον καλλιτέχνη μέσα του, να εκτεθεί, να βιώσει το σώμα του/της ως εργαλείο προσωπικής έκφρασης.



Στο Performance Shop θα διατίθενται από τις 15 Νοεμβρίου και μέχρι τις 15 Ιανουαρίου:




  • οκτώ διαφορετικές υπηρεσίες περφόρμανς




  • ομαδικά εργαστήρια




  • παραστάσεις προς πώληση




  • φωτογραφίες προς πώληση από τις διάφορες παραγωγές της ομάδας .pelma.lia haraki.




  • βιβλία σχετικά με την τέχνη της περφόρμανς και την επιτέλεση [σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Moufflon]





Τα Εργαστήρια




  • Introduction to Dance Movement Psychotherapy, από τη Μαρία Χαραλάμπους [28 Νοεμβρίου, τρίωρο 16:00-19:00, συμμετοχή 15 ευρώ και 12 για μαθητές, κρατήσεις: 99182683]




  • Nude the Body, από τον Πέτρο Κονναρή [17 + 24 Νοεμβρίου, δίωρο 10:00-12:00, συμμετοχή 10 ευρώ και 8 για μαθητές, κρατήσεις: 99182683]




  • Intunition από τη Λία Χαράκη και την Εύη Χαράκη Μαχαιρά [29 + 30 Νοεμβρίου, 10:00-17:00 με διάλειμμα, συμμετοχή 60 ευρώ και 50 για μαθητές, κρατήσεις: 99182683]




+ Όλες οι λεπτομέρειες για το The Performance Shop βρίσκονται εδώ.


ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ