Προσφορές στις εκδόσεις του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 17.11.2014

Στις 6-7-8 Δεκεμβρίου στους χώρους του Πολιτιστικού Iδρύματος προγραμματίζεται πώληση των εκδόσεων του Ιδρύματος με έκπτωση από 50%, καθώς και των αντικειμένων του πωλητήριου της Αγοράς με έκπτωση 20%.


Τις εκδόσεις του Πολιτιστικού Iδρύματος Tραπέζης Kύπρου μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Ιδρύματος στο www.boccf.org.


Σημειώστε ότι φέτος θα έχουν προστεθεί στο διαθέσιμο υλικό, εκδόσεις του Πολιτιστικού Κέντρου της πρώην Λαϊκής Τράπεζας.


+ Ωράριο Λειτουργίας


06/12 - 08/12  Σάββατο – Δευτέρα, 10:00 – 18:00


Έκθεση όλων των εκδόσεων στην Αίθουσα Ανδρέας Πατσαλίδης (1ος όροφος) του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου, στην πλατεία Φανερωμένης, παλιά Λευκωσία.


Για πληροφορίες τηλ. 22128157, 22128191.


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ