Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος 2015 | προτάσεις συμμετοχής

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 18.11.2014

Προτάσεις συμμετοχής στο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος 2015 γίνονται δεκτές από το Κυπριακό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου, το οποίο διοργανώνει το φεστιβάλ σε συνεργασία με τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού.


Το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος 2015, θα πραγματοποιηθεί από την 1η μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2015.


Τα θεατρικά σχήματα, ομάδες, καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό που ενδιαφέρονται να υποβάλουν τις προτάσεις του για το φεστιβάλ, καλούνται να να συμπληρώσουν σχετικό έντυπο, το οποίο μπορούν να προμηθευτούν από την ιστοσελίδα του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος www.greekdramafest.com


Υποβολή πρότασης σημαίνει αποδοχή όλων των όρων και προϋποθέσεων, όπως έχουν ανακοινωθεί από τους διοργανωτές.


Τελευταία ημερομηνία υποβολής προτάσεων από τα ενδιαφερόμενα θεατρικά σχήματα ή καλλιτέχνες είναι η 9η Ιανουαρίου 2015.


Το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος έχει καθιερωθεί ως ένας ξεχωριστός πολιτιστικός θεσμός με διεθνή ταυτότητα. Οι παραστάσεις παρουσιάζονται σε ανοιχτά αμφιθέατρα όπως το Αρχαίο Ωδείο Πάφου, το Αρχαίο Θέατρο Κουρίου και το Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ’ στη Λευκωσία.


Στόχος του Φεστιβάλ είναι η παρουσίαση παραστάσεων αρχαίου ελληνικού δράματος, οι οποίες προβάλλουν την ιδιαιτερότητα του αρχαίου δράματος, έχοντας πάντα ως βάση το πρωτότυπο κείμενο. Οι παραστάσεις θα πρέπει να είναι βασισμένες στο έργο των τραγικών και κωμικών ποιητών της αρχαιότητας.


Οι προτάσεις θα πρέπει να υποβληθούν και να σταλούν ταχυδρομικά στα Γραφεία του Κυπριακού Κέντρου του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου (Ρηγαίνης 38, 1010 Λευκωσία), με την ένδειξη «Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος 2015».


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.greekdramafest.com ή να αποτείνονται στο τηλέφωνο +357 22 674920 [10:00-13:00 και 15:00-17:00 (Δευτέρα με Πέμπτη) και  10:00-13:00 (Παρασκευή)] ή μέσω email: ccoiti@cytanet.com.cy

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ