MEDIA 5: Πέντε μέρες γεμάτες μίντια

Μερόπη Μωυσέως Δημοσιεύθηκε 20.11.2014

Το τμήμα Mediazone του Πανεπιστημίου Λευκωσίας παρουσιάζει από τις 24 και μέχρι τις 28 Νοεμβρίου μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά από εκδηλώσεις σχετικές με τα οπτικοακουστικά μέσα.


Από τις μεγάλες περιπέτειες που περνά ένας σκηνοθέτης ταινιών μικρού μήκους για να κάνει την ταινία του μέχρι την ιστορία της house μουσικής στην Κύπρο [!], το πενθήμερο προσφέρεται για όσους έχουν το βλέμμα στραμμένο στα μίντια, έναν κόσμο που μάς περιτριγυρίζει είτε το θέλουμε είτε όχι.


Το πρόγραμμα έχει ως εξής:


24 ΝΟΕ: Ημέρα 1η


Η μεγάλη ιστορία  πίσω  από μια ταινία μικρού μήκους
Η δημιουργία ταινιών στην Κύπρο, με προσκεκλημένους τον Δρ Κώστα Κωνσταντινίδη (Τμήμα Επικοινωνιών Πανεπιστημίου Λευκωσίας) και τον σκηνοθέτη / παραγωγό Μάριο Πιπερίδη.



25 ΝΟΕ: Ημέρα 2η


Η Μουσική Υπόκρουση στον Κινηματογράφο: Η Τρίτη διάσταση
Μια εξερεύνηση της σημασίας της μουσικής στον κινηματογράφο με την Δρ. Χριστίνα Γεωργίου (Τμήμα Μουσικής Πανεπιστημίου Λευκωσίας)


 


26 ΝΟΕ: Ημέρα 3η


Ημέρα αφοσιωμένη στην Sony!
Για πρώτη φορά η Sony Europe θα βρίσκεται σε πανεπιστημιακό περιβάλλον για παρουσίαση της διαδικασίας και πτυχών παραγωγής μιας ταινίας με προσκεκλημένο τον Διευθυντή Φωτογραφίας και Παραγωγό Forest Finbow (Sony Independent Certified Expert)



27 ΝΟΕ: Ημέρα 4η


ON & ON House Μουσική στην Κύπρο


Μια συνεργασία του  Music TV και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.
Πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ μικρού μήκους από φοιτητές του Τμήματος Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.
Προσκεκλημένοι: Νεκτάριος Βιλανίδης (Music TV) , Μάριος Άχας (URadio) ,  Δρ Mike Hajimichael (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας)



28 ΝΟΕ:
Ημέρα 5η


Προβολή επιλεγμένων βραβευμένων διαφημίσεων Cannes Lions
To Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικότητας Cannes Lions κάθε χρόνο βραβεύει τις πιο δημιουργικές και πιο καινοτόμες διαφημιστικές καμπάνιες σε όλο τον κόσμο.
Προσκεκλημένος: Μάριος Στυλιανού – Σκηνοθέτης /Παραγωγός, MS Viewpoint


+ Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Cine Studio του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα.


Facebook: https://www.facebook.com/MZMedia5
Ιστοσελίδα: http://mz.unic.ac.cy/media5/ 


MEDIA_5

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ