Κηδεύτηκε ο Μένης Κουμανταρέας

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 9.12.2014

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και ανάμεσα σε πλήθος πνευματικών ανθρώπων, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών, ο πεζογράφος Μένης Κουμανταρέας, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι του το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου.


Τους επικήδειους λόγους εκφώνησαν ο ποιητής Δημήτρης Καλοκύρης, ο οποίος ανακοίνωσε τη θέσπιση βραβείου «Μένης Κουμανταρέας» για τους ανερχόμενους ιστοριογράφους, ο συγγραφέας και λογοτεχνικό του τέκνο Βαγγέλης Ραπτόπουλος, ο συγγραφέας Θάνος Φωσκαρίνης και η προσωπική του φίλη Χλόη.


koumantareas_kidia10
Η σορός του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα μεταφέρεται στο ναό του Α' Νεκροταφείου Αθηνών, την Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2014, στην παρουσία πλήθους κόσμου. Ο Μένης Κουμανταρέας βρέθηκε δολοφονημένος στα 83 του χρόνια μέσα στο σπίτι του στην Κυψέλη.


koumantareas_kidia1
Η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου στην κηδεία του Μένη Κουμανταρέα.


koumantareas_kidia2
Οι σκηνοθέτες Λάκης Παπαστάθης (Δ) και Νίκος Παναγιωτόπουλος (Κ) και ο σεναριογράφος Αχιλλέας Κυριακίδης (Α).


koumantareas_kidia3
Ο βουλευτής Μίμης Ανδρουλάκης (Α) και ο συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς (Δ)


koumantareas_kidia4


Ο ηθοποιός Κώστας Πρέκας.


koumantareas_kidia5
Οι συγγραφείς Μάρω Δούκα (Α) και Ιωάννα Καρυστιάνη (Δ).



koumantareas_kidia6


Ο Μάνος Ελευθερίου.


koumantareas_kidia7


Ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός (Α) και ο συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος (Δ)



koumantareas_kidia8


Η συγγραφέας Άλκη Ζέη και ο βουλευτής Νίκος Σηφουνάκης.


koumantareas_kidia9

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ