Η ZENTRALKAPELLE BERLIN φέρνει Βερολινέζικο αέρα στην Κύπρο!

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 17.9.2015

Η Βερολινέζικη ομάδα πνευστών θα βρίσκεται στην Κύπρο αρχές Οκτωβρίου για δύο εμφανίσεις με την Windcraft Band.


Όταν η Κύπρος καλεί, η Zentralkapelle είναι πανέτοιμη να δεχτεί την πρόκληση. Μετά από πρόταση του Windcraft Music Centre, η 35-μελής μπάντα αφήνει τη βάση της στο Βερολίνο για να ταξιδέψει στην Κύπρο για δύο συναυλίες σε Λεμεσό και Λευκωσία στις αρχές Οκτωβρίου.


Κάποιοι φίλοι ίδρυσαν την ορχήστρα το 2002. Από τότε εξελίχθηκε σε μια από τις πιο συναρπαστικές μπάντες του Βερολίνου, ξεσηκώνοντας το ακροατήριό της σε μέρη όπως η Φιλαρμονική Βερολίνου και άλλα ξεχωριστά σημεία της πόλης. Η Zentralkapelle ταξίδεψε επίσης για συναυλίες στη Σουηδία και την Νότια Γερμανία, και τώρα στην Κύπρο.


Οι παραστάσεις της Zentralkapelle θα αποδείξουν ότι οι Ευρωπαίοι όντως μπορούν να είναι ενωμένοι. Οι δύο συναυλίες θα αποτελούνται από ένα ζωηρό και διασκεδαστικό πρόγραμμα με τυπική γερμανική Blasmusik και ποπ μελωδίες, συνταιριασμένο με παραδοσιακά και latin κομμάτια από το τοπικό σχήμα Windcraft Band.


Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν σε δύο ξεχωριστές περιστάσεις: η πρώτη συμπίπτει με τον εορτασμό της κυπριακής ανεξαρτησίας, ενώ η δεύτερη με την επέτειο της ένωσης της Γερμανίας. Ο συμβολισμός είναι μοναδικός.


Οι συναυλίες διοργανώνονται με τη στήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Λευκωσία. Στηρίζουν ο Δήμος Λευκωσίας και ο Κυπρο-Γερμανικός Πολιτιστικός Σύνδεσμος. Η συναυλία στη Λευκωσία πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος Open Stage του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου.


+ Η συναυλία στη Λεμεσό θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 1η Οκτωβρίου στις 18.00 στην Πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου, ενώ η αντίστοιχη συναυλία στη Λευκωσία θα φιλοξενηθεί στο “Open Stage” του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου το Σάββατο, 3 Οκτωβρίου στις 20.00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και για τις δύο συναυλίες. Πληροφορίες σχετικά με την μπάντα: www.zentralkapelle.de / www.facebook.com/zentralkapelle Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συναυλίες: 22-377748, www.windcraftmusic.com, info@windcraftmusic.com


zentralkapelle poster3

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ