«Come Together 2» για στήριξη των προσφύγων της Συρίας

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 2.2.2017

Δώδεκα καταξιωμένοι καλλιτέχνες της hip-soul, rock, funk, και blues συναντώνται επί σκηνής και παρουσιάζουν το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου τη συναυλία «Come Together 2».


Η συναυλία ειρήνης και αλληλεγγύης πραγματοποιείται με σκοπό τη στήριξη των προσφύγων της Συρίας.


Το ιδιαίτερο μουσικό κράμα αποτελούν οι μπάντες Τrio Frisson (hip-soul), Scarlett Echoes (rock-funk), Τriplejam (blues-rock) και ο Dj Claudio.


Oι καλλιτέχνες εμφανίζονται για πρώτη φορά μαζί και ενώνουν τις φωνές τους με τα εκατομμύρια στον κόσμο που τάσσονται υπερ της ειρήνης μεταξύ των λαών και θρησκειών, και της αλλυλεγγύης προς τους εξαντλημένους προσφύγες που παραμένουν χωρίς πατρίδα.


*Το 80% των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθεί για την κάλυψη υλικών αναγκών των προσφύγων στην Κύπρο, μέσω του «ΜΚΟ Future Worlds Centre».


Για περισσότερες πληροφορίες για τις μπάντες: Τrio FrissonScarlett EchoesΤriplejam


+ Η μουσική παράσταση θα δοθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, στη μουσική σκηνή «Red» στη Λευκωσία, στις 21:30.


Τιμή εισόδου: 8 ευρώ


Κρατήσεις τηλ. 22767711


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 95729443 ή επισκεφθείτε τη σελίδα στο facebook.


ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ