Πρωτοψάλτη και Κορκολής σε δύο συναυλίες

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 2.2.2017

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής έρχονται στην Κύπρο για δύο συναυλίες σε Λεμεσό και Λευκωσία, στις 20 και 21 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.


Η σπουδαία ερμηνεύτρια και ο δεξιοτέχνης στο πιάνο Στέφανος Κορκολής θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα λιτό μεταφέροντας στην Κύπρο την παράσταση που παρουσίασαν για δύο σεζόν στο gazarte στην Αθήνα με μεγάλη απήχηση.


+ Παραστάσεις:


Λεμεσός: Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, 20:30


Εισιτήρια προπωλούνται στο ταμείο του Παττίχειου Θεάτρου και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα soldouttickets. Πληροφορίες τηλ. 25377277


Λευκωσία: Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, 20:30


Εισιτήρια προπωλούνται σε όλα τα ACS couriers και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα tickethour. Πληροφορίες τηλ. 77777040


ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ