Η Γιόκο Όνο ετοιμάζει ταινία για τη σχέση της με τον Τζόν Λένον

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 3.2.2017

O παραγωγός Μάικλ Ντε Λούκα συνεργάζεται με την Γιόκο Όνο σε μία δραματική ταινία για την σχέση της Όνο με τον Τζόν Λένον.


Ο δημιουργός της ταινίας "Η θεωρία των Πάντων" Άντονυ ΜακΚάρτεν θα γράψει το σενάριο με παραγωγούς την Όνο, τον Ντε Λούκα και τον Τζός Μπρατμαν της Immersive Pictures.


Η Όνο και ο Λένον γνωρίστηκαν το 1966 σε μια γκαλερί τέχνης στο Λονδίνο, όπου η Όνο εξέθετε πίνακες αφηρημένης τέχνης σε μια περίοδο που οι Μπιτλς ήταν ήδη τέσσερα χρόνια ενεργοί και ένα παγκόσμιο φαινόμενο.Ο Λένον έδειξε ενδιαφέρον για τον πίνακα "Painting to Hammer a Nail in" και ρώτησε την Όνο αν θα μπορούσε να καρφώσει ένα καρφί στον πίνακα. Εκείνη του ζήτησε να πληρώσει πέντε σελίνια για κάθε καρφί, αλλά στη συνέχεια, οι δύο τους συμφώνησαν ότι ο Λένον θα πληρώσει φανταστικά χρήματα για να καρφώσει ένα φανταστικό καρφί.


Ο Λένον και η Όνο παντρεύτηκαν το 1969 στο Γιβραλτάρ με την εμπειρία να αποθανατίζεται στο τραγούδι «Η μπαλάντα του Τζόν και της Γιόκο», η τελευταία νούμερο ένα επιτυχία των Μπίτλς στο Η.Β. Οι Μπίτλς χώρισαν το 1970, καθώς το κάθε μέλος ξεκινούσε σόλο καριέρα.


Έγιναν ένθερμοι υποστηρικτές της ειρήνης και συνεργαστικάν στη μουσική  μια συνεργασία που τονίζεται στο άλμπουμ «Double Fantasy» του 1980, που κυκλοφόρησε λίγες εβδομάδες πριν ο Λένον δολοφονηθεί στη Νέα Υόρκη. Εκείνη παραμένει ενεργή στην τέχνη και αυτή διαχειρίζεται την παρακαταθήκη του Λένον.


Ο Ντε λούκα και η Τζέννιφερ Τοντ θα είναι οι παραγωγοί της τηλεοπτικής μετάδοσης των Όσκαρ στις 26 Φεβρουαρίου.Ο Ντε λούκα ήταν υποψήφιος για τρία Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας για τις  "Captain Phillips", "Moneyball" και "The Social Network". Ήταν επίσης παραγωγός της ταινίας "Fifty Shades of Grey", καθώς και της επερχόμενης «Fifty Shades Draker. "


O Μακ Κάρτεν έλαβε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ για το "The Theory of Everything». Είναι, επίσης, συγγραφέας και παραγωγός του επερχόμενου "Darkest Hour", με πρωταγωνιστή τον Gary Oldman ως Winston Churchill, και του "Bohemian Rhapsody", με τον Rami Malek ως Freddie Mercury.


Ο Ντε Λούκα σε δήλωσή του είπε η ταινία «θα επικεντρωθεί σε θέματα του έρωτα, του θάρρους, και του ακτιβισμού στις ΗΠΑ, με την πρόθεση να εμπνέυσει και να αφυπνίσει τους σημερινούς νέους στο να έχουν ένα σαφές όραμα για τον κόσμο που θέλουν.


Από εκεί και πέρα είναι μια όμορφη ιστορία για δύο εμπνευστικούς ανθρώπους, η ταινία έρχεται επίσης σε μια ζωτικής σημασίας στιγμή που η νέα γενιά συνειδητοποιεί τη δύναμη που έχει για να αλλάξει τον κόσμο μέσα από την ενεργή εμπλοκή της και την διαμαρτυρία - σκοπούς που και οι δύο πρεσβέυαν.




Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ