«Πέτρα και θάλασσα»: ο Πλάτων Ριβέλλης ψάχνει φωτογράφους

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 9.2.2017

Στην Κύπρο θα βρίσκεται ο επιμελητής της έκθεσης φωτογραφίας «Πέτρα και θάλασσα», Πλάτων Ριβέλλης, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβρη στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος2017.


Σκοπός της επίσκεψης του γνωστού φωτογράφου είναι η συνάντηση με φωτογράφους οι οποίοι ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στην εν λόγω έκθεση.


Στην έκθεση θα συμμετέχουν Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι φωτογράφοι οι οποίοι θα επιλεγούν μετά την παρουσίαση του πορτφόλιο τους με φωτογραφίες σχετικές με το θέμα.


Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στην αίθουσα Καστελλιώτισσα από τις 11:00 μέχρι τις 13:00 και από τις 17:00 μέχρι τις 20:00. 


Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τον επιμελητή ενώ όσοι φωτογράφοι τελικά επιλεγούν, θα παραμείνουν σε επικοινωνία με τον Πλάτων Ριβέλλη για την διαμόρφωση του τελικού πορτφόλιο που θα εκτεθεί.


+ Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 6 μέχρι τις 23 Οκτωβρίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Πάφου με διοργανωτές τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και το Πάφος2017. 


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ