Grammys 2017 | Πέντε Γκράμι και δύο standing ovations για την Adele

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 13.2.2017

Η Αντέλ ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στα φετινά μουσικά βραβεία Grammy που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής στις ΗΠΑ.


Η διάσημη τραγουδίστρια κατέκτησε και τα πέντε βραβεία για τα οποία ήταν υποψήφια, μεταξύ αυτών Καλύτερου Άλμπουμ της Χρονιάς για το άλμπουμ της «25» αλλά και Καλύτερου Τραγουδιού για το «Hello».


Πέρα από την σαρωτική της επικράτηση στις σημαντικότερες κατηγορίες, την παράσταση έκλεψε η δήλωσή της ότι η Μπιγιονσέ άξιζε περισσότερο το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ. Υποστήριξε, μάλιστα, με έντονο τρόπο την άποψή της.


«Ο τρόπος με τον οποίο κάνατε τους μαύρους φίλους μου να αισθάνονται τους δίνει δύναμη. Τους κάνει να υπερασπίζονται τους εαυτούς τους. Σας αγαπώ και θα σας αγαπώ για πάντα», τόνισε συγκινημένη η 28χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια κοιτάζοντας την Μπιγιονσέ και κερδίζοντας το standing ovation του κοινού.


Με απρόοπτα αλλά και σε έντονα φορτισμένο κλίμα, η Αντέλ έφερε σε πέρας και ένα συγκινητικό αφιέρωμα για τον Τζορτζ Μάικλ ερμηνεύοντας το Fastlove. Η Αντέλ δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το τραγούδι στην πρώτη της ερμηνεία, διακόπτοντας και ξαναρχίζοντας για να δώσει μια σπουδαία ερμηνεία και να κερδίσει ξανά το έντονο χειροκρότημα του κοινού.



Πέντε βραβεία απονεμήθηκαν μετά θάνατον στον Ντέιβιντ Μπόουι.


Ανάμεσά τους το βραβείο για την καλύτερη ροκ εμφάνιση και το καλύτερο «εναλλακτικό» άλμπουμ για το Blackstar, που κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν τον θάνατό του.



Τα βραβεία παρέλαβε ο Ντόνι Μακάσλιν, μέλος του συγκροτήματός του.


Με δυο βραβεία από τα εννέα για τα οποία ήταν υποψήφια, με το άλμπουμ της Lemonade, έφυγε από την τελετή η Μπιγιονσέ, το θεωρητικό φαβορί της βραδιάς.


Η σούπερσταρ της ποπ ωστόσο καθήλωσε το κοινό με την εμφάνισή της, την πρώτη μετά την ανακοίνωση ότι περιμένει δίδυμα. Λαμπερή όσο ποτέ, η Μπιγιονσέ ανέβηκε στη σκηνή και αφιέρωσε την ερμηνεία της στην μητρότητα.



Το καλύτερο βραβείο για την ίδια θα ήταν οπωσδήποτε η αναφορά της Αντέλ.


Εντυπωσιακό ήταν και το αφιέρωμα των Bruno Mars για τον Πρινς.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ