To νέο λογότυπο των Πολιτιστικών Υπηρεσιών

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 17.2.2017

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για τον σχεδιασμό Λογοτύπου για τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.


Στο πλαίσιο του ανοικτού ανώνυμου διαγωνισμού, ο οποίος είχε προκηρυχθεί για τον σκοπό αυτό, υποβλήθηκαν συνολικά εβδομήντα τρεις προτάσεις.


Η Κριτική Επιτροπή επέλεξε την πρόταση του γραφίστα Χρίστου Κοτζιάπασιη ως αυτήν η οποία ανταποκρινόταν πληρέστερα στα ζητούμενα του διαγωνισμού. Σύμφωνα με το σκεπτικό της Κριτικής Επιτροπής: «Η πρόταση πληροί τα κριτήρια που τέθηκαν στο διαγωνισμό και επιτυγχάνει, με δωρικό, ευφάνταστο και ευσύνοπτο τρόπο, να εμπεδώσει την επιδιωκόμενη, σύγχρονη, οπτική ταυτότητα των Πολιτιστικών Υπηρεσιών, η οποία με τον τρόπο αυτό, καθίσταται εύκολα αναγνωρίσιμη.»


politistikes_yphresies_logo
Το λογότυπο στην ασπρόμαυρη εκδοχή του.


Τις προτάσεις εξέτασε ad hoc Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού κυρία Αίγλη Παντελάκη, τον Διευθυντή Πολιτιστικών Υπηρεσιών κύριο Παύλο Παρασκευά, τις Ανώτερες Μορφωτικές Λειτουργούς κυρίες Νάντια Στυλιανού και Έλενα Χριστοδουλίδου και την καθηγήτρια Γραφικών Τεχνών κυρία Έλενα Στεφάνου.


Το επιλεγέν λογότυπο θα συνοδεύει όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες των Πολιτιστικών Υπηρεσιών, τα επιστολόχαρτα και άλλα έντυπά τους.


Στην επιλεγείσα πρόταση θα απονεμηθεί χρηματικό βραβείο ύψους 1.000€.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ