«Ο πυρετός» | νέα παραγωγή από την Open Arts

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 24.2.2017

Σπίτια γνωστών, συγγενών, φίλων και αγνώστων επιστρατεύει για τη νέα της σκηνοθετική δουλειά η Αθηνά Κάσιου, με την παρουσίαση του έργου «Ο πυρετός».


Το βραβευμένο έργο του γνωστού ηθοποιού και συγγραφέα Wallace Shawn θα είναι η νέα παραγωγή της Open Arts, που προς το παρόν δίνει παραστάσεις με την «Ανθρώπινη Φωνή».


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το έργο θα παρουσιαστεί έτσι όπως ήταν η αρχική πρόθεση του συγγραφέα, σε σπίτια φίλων, «στο σαλόνι κάποιου διαμερίσματος. Μπορεί και στο δικό σας (σαλόνι) αν θέλετε». 


«Ο Πυρετός» επικεντρώνεται σε έναν ταξιδιώτη πεσμένο στο πάτωμα του μπάνιου, σε ένα ξενοδοχείο, σε μια φτωχή χώρα όπου γίνεται επανάσταση και κατακλύζεται από ζέστη υπερασπιζόμενος την ομορφιά της δικής του ζωής.



«Πρόσεχε, αυτή είναι μια ερώτηση που μπορεί να σου δηλητηριάσει όλη σου την ζωή. Η αγάπη σου για ομορφιά μπορεί να σε σκοτώσει»



Τον μοναδικό ρόλο του έργου θα έχει ο Βαλεντίνος Κόκκινος ο οποίος θα ακολουθεί τις σκηνοθετικές οδηγίες της Αθηνάς Κάσιου στο σκηνικό περιβάλλον που θα επιμεληθεί η Λύδια Μανδρίδου. Τη μετάφραση του έργου στην ελληνική γλώσσα υπογράφουν ο Βαλεντίνος Κόκκινος και η Αθηνά Κάσιου.


+ Η πρώτη παράσταση θα δοθεί στις 5 Μαρτίου και θα ακολουθήσουν παραστάσεις κάθε Κυριακή και Δευτέρα στις 20:30 ή και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Για φιλοξενία στο σπίτι σας ή για να είστε φιλοξενούμενοι, πληροφορίες τηλ. 96637557. 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ