Στο "Moonlight" το Όσκαρ Καλύτερης ταινίας μετά από μεγάλη γκάφα επι σκηνής

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 27.2.2017

H ταινία "Moonlight" κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας για την Κυριακή, νικώντας το φαβορί "La La Land" μετά από μια αμήχανη γκάφα στη σκηνή την στιγμή της ανακοίνωσης.


Σε ένα λάθος που προκάλεσε σάλο και σύγχυση, οι παρουσιαστές Warren Beatty και Faye Dunaway αρχικά ανακοίνωσαν ότι το μιούζικαλ "La La Land" είχε κερδίσει.



Καθώς τα καστ των δύο ταινιών στεκόντουσαν αμήχανα πάνω στη σκηνή, ο Beatty εξήγησε ότι του είχε δοθεί ο λάθος φάκελος.


"Θέλω να σας πω τι συνέβη. Άνοιξα το φάκελο και έλεγε, "Emma Stone,« La La Land »."


"Γι 'αυτό και κοίταζα έντονα την Faye και εσας.Δεν προσπαθούσα να κάνω αστείο", δήλωσε ο Μπίτι, ξεσπώντας σε τεταμένο γέλιο. Ήταν η Dunaway που είπε τελικά το "La La Land".


"Είναι αλήθεια. Δεν είναι ψέμα" είπε ο σκηνοθέτης του Moonlight Barry Jenkins. Την αγάπη μου στην ταινία La La Land, την αγάπη μου σε όλους."


Ήταν η πρώτη φορά στη ιστορία των Όσκαρ που ένα τέτοιο μεγάλο λάθος είχε γίνει στα βραβεία της Ακαδημίας, την μεγαλύτερη νύχτα του Hollywood.


"Αυτή και αν είναι η πιο τρελή Οσκαρική στιγμή!" είπε η Stone, η οποία κέρδισε το Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου για τον ρόλο της στην ταινία "La La Land", δήλωσε στους δημοσιογράφους στα παρασκήνια "Είναι ένα πολύ παράξενο συμβάν για την ιστορία των Όσκαρ."


"Νομίζω ότι όλοι είναι σε μια κατάσταση σύγχυσης ... και τόσο ενθουσιασμένοι για το" Moonlight "," πρόσθεσε η Stone, λέγοντας ότι ήταν "μία από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών."


Η ταινία "La La Land" πήγε στα Όσκαρ με 14 υποψηφιότητες και προέκυψε με έξι, μεταξύ άλλων για μουσική και για το τραγούδι "Πόλη των αστεριών".


Ο σκηνοθέτης του La La Land Damien Chazelle, 32 χρονών, έγινε ο νεαρότερος σκηνοθέτης που κέρδισε ποτέ Όσκαρ Σκηνοθεσίας.


Ο Casey Affleck, πρωταγωνιστής της ταινίας "Manchester by the sea" πήρε το Όσκαρ Α'ανδρικού ρόλου. "Μακάρι να είχα κάτι καλύτερο και πιο ουσιαστικό να πω ... Είμαι απλά εμβρόντητος το ότι είμαι μέσα στους βραβευθέντες" δήλωσε ο Αφλεκ,π΄ρωτη φορά νικτητής ενός Όσκαρ.


H Viola Davis και Mahershala Ali κέρδισαν τα Όσκατ Β' γυναικείου και αντρικού ρόλου για τις αφρικανοαμερικάνικες ταινίες "Fences" και "Moonlight", σε πλήρη αντίθεση με τα Οσκαρ του 2016, όπου κανένας αφρικανοαμερικανός ηθοποιός δεν ήταν υποψήφιος.


Η ταινία "Moonlight", για ένα νεαρό αγόρι που αγωνίζονται με τη φτώχεια και τη σεξουαλικότητά του, κέρδισε επίσης το 'Οσκαρ καλύτερου διασκευσμένου σεναρίου, ενώ το δράμα με κεντρικό θέμα το πένθος "Manchester by the Sea" πήρε το Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου.


Ο Πρόεδρος Donald Trump ήταν το θέμα πολλών ανέκδοτων, καλύπτοντας μια σεζόν γεμάτη φλογερές διαμαρτυρίες για τις πολιτικές του.


Ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel έγραψε μήνυμα στο τουίτερ στον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο, χωρίς να πάρει καμία άμεση απάντηση.






Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ