«Το τέλειο έγκλημα» στο Σπούτνικ

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 2.3.2017

Βασισμένο στη συλλογή έμμετρων ποιημάτων του Χάινριχ Χόφμαν με τίτλο The Shockheaded Peter, «Το Τέλειο Έγκλημα» ανεβαίνει στον χώρο Σπούτνικ στη Λευκωσία από τις 19 Μαρτίου, σε σκηνοθεσία Μάριου Κακουλλή.


Το κείμενο επιμελήθηκαν η Μαρίνα Βρόντη και ο Βαλεντίνος Κόκκινος οι οποίοι συνεργάζονται εκ νέου με τον Μάριο Κακουλλή μετά τη συνάντηση των τριών στις θεατρικές παραγωγές «Το τρίο του Πόρτο Σουένιο» και «Ένα αλπούμ ιστορίες».


Ο Κακουλλής συμπράττει, επίσης, με τον χορογράφο Χάρη Κούσιο για τη δημιουργία μιας θεατρικής φόρμας εμπνευσμένης από τα αστυνομικά μυθιστορήματα εποχής.


Ο Χάρης Κούσιος μετά την τελευταία του δουλειά στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, επιστρέφει στην Κύπρο για να χορογραφήσει για πρώτη φορά μια θεατρική παράσταση, όπου η επαναλαμβανόμενη εναλλαγή ρόλων, η ζωντανή μουσική και η αφηγηματικότητα του κειμένου μέσα από τα σώματα των ηθοποιών «θα ταξιδέψουν τον θεατή και θα τον κάνουν συνένοχο στο έγκλημα», όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.



«Ένα κορίτσι εξαφανίζεται. Ένα μυστήριο που πρέπει να λυθεί. Ένα έγκλημα που πρέπει να τιμωρηθεί. Ένας ντετέκτιβ αποφασισμένος να αναμετρηθεί με το τέλειο έγκλημα. Θα τα καταφέρει; Ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της μικρής Άλις Στιούαρτ; Υπάρχει το τέλειο έγκλημα; Υπάρχουν εγκλήματα χωρίς τιμωρία;»



web_to_teleio_egklima1

Τους ρόλους κρατούν οι Τζωρτζίνα Τάτση, Πάνος Μακρής, Πολυξένη Σάββα, Βασίλης Χαραλάμπους, Παναγιώτης Κυριάκου


Κείμενο: Μαρίνα Βρόντη & Βαλεντίνος Κόκκινος
Σκηνοθεσία: Μάριος Κακουλλής
Χορογραφία: Χάρης Κούσιος
Μουσική: Χριστίνα Αργύρη
Μετάφραση και επιμέλεια στίχων: Σταύρος Σταύρου
Σκηνικά: Έλενα Τερέπεη
Κοστούμια: Ρέα Ολυμπίου
Σχεδιασμός Φωτισμού: Σταύρος Τάρταρης
Βοηθός Παραγωγής: Ήβη Νικολαίδου
Παραγωγή: Μάριος Κακουλλής / Fresh Target Theatre Ensemble
Τεχνική Υποστήριξη (Ήχος/Φώτα): S.Y.STAGE
Οργάνωση: Πάρις Ερωτοκρίτου
web_to_teleio_egklima2
web_to_teleio_egklima


+ Πρεμιέρα 19 Μαρτίου στις 20:30 και παραστάσεις κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 20:30 για 11 παραστάσεις. 


Χώρος: ΣΠΟΥΤΝΙΚ - Αντωνάκη Ζαχαρίου 4Α Βιοτεχνική Δήμου Λευκωσίας Καιμακλί,1027


Γενική Είσοδος: 12€
Κρατήσεις/Πληροφορίες: 96455810

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ