Ο Μιχάλης Αναστασιάδης σχεδιάζει την "Sommelier Collection"

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 23.2.2016

Ο Κύπριος designer Μιχάλης Αναστασιάδης σχεδίασε μια σειρά από ποτήρια κρασιού που χρειάζεται να εδράζονται σε μεταλλικές κυρτές βάσεις για να σταθεροποιούνται στο τραπέζι.


Η Sommelier Collection, η οποία δημιουργήθηκε για τη γαλλική εταιρεία σκευών από ασήμι Puiforcat, περιλαμβάνει ποτήρια που διαφοροποιούνται σε μέγεθος και σχήμα ανάλογα με το είδος του κρασιού που θα περιέχουν, μαζί με την αντίστοιχη κανάτα και μια σειρά από βάσεις και coolers για τις μπουκάλες.


Ο Αναστασιάδης, ο οποίος εργάζεται με έδρα το Λονδίνο, γνωστός κυρίως για τα μινιμαλιστικά του φωτιστικά αντικείμενα, συνεργάστηκε αυτή τη φορά με τον sommelier Enrico Bernando για να σχεδιάσει την εν λόγω σειρά ποτηριών.


MG_3132-1920x1200

"Επάνω στο τραπέζι, στερεωμένα στη μεταλική τους βάση, τα ποτήρια αποκτούν πλήρη σταθερότητα" αναφέρει η Puiforcat. "Εάν αφεθούν εκτός μεταλλικής βάσης, ταλαντεύονται ελαφρώς και για λίγο μέχρι να βρουν την καινούρια θέση ισορροπίας τους."
sommelier-collection-michael-anastassiades-puiforcat-cut-outs_dezeen_936_0
sommelier-collection-michael-anastassiades-puiforcat-cut-outs_dezeen_936_3
sommelier-collection-michael-anastassiades-puiforcat-cut-outs_dezeen_936_4
sommelier-collection-michael-anastassiades-puiforcat_dezeen_936_0


sommelier-collection-michael-anastassiades-puiforcat_dezeen_936_1


sommelier-collection-michael-anastassiades-puiforcat_dezeen_936_5


sommelier-collection-michael-anastassiades-puiforcat_dezeen_936_6


Πηγή: www.dezeen.com

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ