Ο Χιου Τζάκμαν θα υποδυθεί τον Ένζο Φεράρι

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 14.3.2017

O Χιου Τζάκμαν είναι ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Enzo Ferrari στην ταινία «Ferrari», η οποία αναφέρεται στο δραματικό για την ιταλική εταιρεία Mille Miglia του 1957.


Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2018, ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η ιδέα για τη δημιουργία μιας ταινίας με αυτό το θέμα κυκλοφορεί στο Χόλιγουντ πάνω από 15 χρόνια. Αρχικά ήταν να τη σκηνοθετήσει ο εκλιπών Sydney Pollack και πιο πρόσφατα ακουγόταν ότι θα πρωταγωνιστεί σε αυτή ο Christian Bale.


Τελικά το «Ferrari» θα γυριστεί υπό την καθοδήγηση του Michael Mann, και όπως όλα δείχνουν τον ρόλο του Enzo Ferrari θα ενσαρκώνει ο αυστραλός ηθοποιός. Δίπλα του, στο ρόλο της Linda, εν διαστάσει συζύγου του Enzo, θα βρεθεί η Noomi Rapace.


Σημειώνεται πως η νέα ταινία θα πραγματεύεται τα αντικρουόμενα συναισθήματα του Enzo Ferrari, όταν στο Mille Miglia του 1957 ένα αυτοκίνητό του σκότωσε αρκετούς θεατές, ενώ ένα άλλο κέρδισε τον αγώνα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ