«Ζητείται κλόουν ηλικιωμένος» στο Θέατρο Διόνυσος

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 15.3.2017


Με το έργο «Ζητείται κλόουν ηλικιωμένος» κάνει πρεμιέρα το Θέατρο Διόνυσος την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017.


Το έργο του Ματέι Βίζνιεκ σκηνοθετεί ο Βαρνάβας Κυριαζής.


Τους ρόλους κρατούν οι Φώτης Αποστολίδης, Αντρέι Κρουπά, Κώστας Σιλβέστρος και Χρήστος Γιάγκου.


Η υπόθεση


Τρεις ηλικιωμένοι κλόουν σε απόγνωση φτάνουν με τις βαλίτσες τους σε ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρα. Έχουν διαβάσει σε μια αγγελία πως «ζητείται κλόουν ηλικιωμένος». Καθώς κανείς δεν εμφανίζεται να τους πάρει συνέντευξη για τη δουλειά, και καθώς είναι φίλοι από παλιά, αρχίζουν να θυμούνται περιστατικά της κοινής τους ζωής, ενώ ο καθένας εκτελεί και το δικό του νούμερο. Φιλικές, εχθρικές και επαγγελματικά ανταγωνιστικές διαθέσεις διαχέονται σε όλο το έργο. Η ανασφάλεια της αποτυχίας, η υπεροψία της επιτυχίας αποτελούν σημαντικές παραμέτρους στην εξέλιξη του έργου. Σχέσεις τρυφερότητας, αγριότητας, ανταγωνιστικότητας, αναπτύσσονται μεταξύ τους όπου οι δύο θα οδηγηθούν σε μια δολοφονία ξυλοδαρμού. Η φυγή αναπόφευκτη. Όμως από πού για που. Ο συγγραφέας αφήνει την απάντηση στον θεατή. Αυτή η πικρή κωμωδία, έχει μεταφραστεί σε δώδεκα γλώσσες και έχει παιχτεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες αλλά και στις ΗΠΑ, στον Καναδά και αλλού.


+ Πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου στις 20:30 στο Θέατρο Διόνυσος (Διαγόρου 29, Λευκωσία). 


Τακτικές παραστάσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 20:30 και Κυριακή στις 18:30 μέχρι 9 Απριλίου 2017. 


Παραστάσεις στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ στη Λεμεσό στις 4 και 5 Απριλίου 2017 στις 20:30. Εισιτήρια προς 15, 12 και 10 ευρώ. Πληροφορίες και κρατήσεις τηλ. 22818999 & 99621845.




Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ