Στις 11 και 12 Αυγούστου η επιστροφή του ΘΟΚ στην Επίδαυρο

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 4.4.2017

Περισσότερες από 130 παραγωγές θα παρουσιάσει το φετινό ελληνικό Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, στο οποίο θα έχει συμμετοχή και ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου.


Το Φεστιβάλ ξεκινά στις 22 Μαΐου με μια «προφεστιβαλική περίοδο» -που για πρώτη φορά πραγματοποιείται και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Μαΐου- στο πλαίσιο της οποίας θα φιλοξενηθούν δύο αυτοδιαχειριζόμενες πλατφόρμες.


Το Φεστιβάλ ανοίγει επίσημα αυλαία στις 31 Μαΐου στο θέατρο "Ολύμπια" της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.


Η Επίδαυρος θα ανοίξει στις 30 Ιουνίου με την επανάληψη της παράστασης «Επτά επί Θήβας» σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις και θα κλείσει με μια μεγάλη γιορτή στο αργολικό θέατρο της Επιδαύρου το Σάββατο 19 Αυγούστου με τραγούδια και χορούς απ’ όλη την Πελοπόννησο.


Στο Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου θα πραγματοποιηθούν επτά θεατρικές παραστάσεις και στη Μικρή Επίδαυρο τέσσερις.


Ο ΘΟΚ θα επιστρέψει στην Επίδαυρο με το έργο «Πέρσες» του Αισχύλου στις 11 και 12 Αυγούστου.


+ Ολόκληρο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, εδώ


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Από τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ, Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, στην Αθήνα. 


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ