The importance of being Earnest στα Κ Cineplex

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 22.4.2016

Mια νέα εκδοχή του πασίγνωστου θεατρικού του Oscar Wilde ‘The importance of being Earnest’ [Η σημασία να είναι κανείς σοβαρός], προβάλλεται στις 23 Απριλίου στο K Cineplex, σε μαγνητοσκόπηση.


Η συγκεκριμένη παράσταση ανέβηκε στο Vaudeville Theatre του Λονδίνου τον περασμένο Οκτώβριο και κέρδισε διθυραμβικές κριτικές από τον βρετανικό Τύπο: The Guardian, The Times, The Evening Standard, Daily Mail, The Independent και The Stage. Πρόκειται για μια παραγωγή του More2Screen με πρωταγωνιστή τον γνωστό Βρετανό ηθοποιό David Suchet στο ρόλο της Lady Bracknell, και σκηνοθέτη τον πολυβραβευμένο Adrian Noble [Amadeus, The Kings Speech, Chitty Chitty Bang Bang].


Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από δύο εργένηδες φίλους, τον αξιολάτρευτο και πάντα στιλάτο Algernon Moncrieff και τον απόλυτα αξιόπιστο John Worthing J.P, οι οποίοι προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή των εξαιρετικά επιθυμητών Gwendolyn Fairfax και Cecily Cardew αντίστοιχα.


Οι πρωταγωνιστές υιοθετούν πλασματικές περσόνες για να κάνουν τις ζωές τους ευκολότερες και να ξεφύγουν από τις κοινωνικές τους υποχρεώσεις. Όταν όμως αποκαλύπτονται, θα έχουν να αντιμετωπίσουν όχι μόνο τις συνέπειες της εξαπάτησης αλλά και την τρομερή Lady Bracknell. Η απάθεια μπροστά σε σοβαρούς θεσμούς όπως... ο γάμος, οι πνευματώδεις διαλόγοι και τα λογοπαίγνια καθιστούν το εν λόγω έργο του Ουάιλντ ένα από τα πιο διαχρονικά και κωμικά έργα του βρετανικού θεάτρου. Με το κλασικό αυτό έργο, ο Όσκαρ Ουάιλντ απομυθοποιεί τις κοινωνικές αξιώσεις και καυτηριάζει την υποκρισία και την έπαρση της βικτωριανής εποχής.


Η προβολή εντάσσεται στο πλαίσιο των  Cine Events του K Cineplex, που περιλαμβάνουν θεαματικές χορευτικές παραστάσεις, όπερα και συναυλίες, που μεταδίδονται είτε ζωντανά είτε μαγνητοσκοπημένα στη μεγάλη οθόνη. Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10 ευρώ για τις μαγνητοσκοπημένες προβολές και στα 18 ευρώ για τις ζωντανές, με welcome drink και τσιμπήματα κατά την άφιξη.


+ The Importance of Being Erneast στα K Cineplex Λευκωσίας [Στρόβολος] και Πάφου στις 21:00. Η παράσταση έχει διάρκεια μίας ώρας και 50 λεπτών. 


Για πληροφορίες και τις ώρες προβολής των cine events επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του K Cineplex http://www.kcineplex.com/en/cine-events/ ή καλέστε στο 24819022.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ