Πέραν του τόπου | Μια συνομιλία στο Point Centre for Contemporary Art

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 17.5.2017

Στο πλαίσιο της έκθεσης φωτογραφίας του Στέλιου Καλλινίκου με τίτλο Where are you going young man, handsome like a legend στο Point Centre for Contemporary Art, ο ίδιος ο φωτογράφος και ο συγγραφέας και dj Σωφρόνης Σωφρονίου [Οι Πρωτόπλαστοι, Κρατικό Βραβείο Μυθιστορήματος 2016] συνομιλούν για ζητήματα «Πέραν του τόπου», την Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 στις 19:30.


Η συζήτηση θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα. Θα ακολουθήσει πάρτι με μουσική στον κήπο. Στα decks ο Σωφρόνης.


+ Η έκθεση του Στέλιου Καλλινίκου συνεχίζεται μέχρι τις 9 Ιουνίου 2017 στο Point Centre for Contemporary Art [Λεωφ. Ευαγόρου 2, Λευκωσία]. Ωράριο λειτουργίας: Τετάρτη-Παρασκευή: 10:00-17:00, Σάββατο: 11:00-15:00. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Point εκτός των ωρών λειτουργίας με ραντεβού στο τηλ. 22662053.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ©ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ 2017




Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ