Θέατρο Ριάλτο | Παραιτήθηκε ο διευθυντής, Γιώργος Παπαγεωργίου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 19.5.2017

Γράφει η Μερόπη Μωυσέως


Την παραίτησή του ύστερα από δυόμιση χρόνια στο τιμόνι του Θεάτρου Ριάλτο υπέβαλε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στο δ.σ. του θεάτρου το βράδυ της Τετάρτης.

Ήδη χθες ενημερώθηκε το προσωπικό του Ριάλτο ενώ εξελίξεις αναμένονται εντός των ημερών σχετικά με την -προσωρινή, τουλάχιστον- αντικατάστασή του.

Την υποβολή της παραίτησης του Γιώργου Παπαγεωργίου επιβεβαίωσαν στον «Π» ο ίδιος και ο πρόεδρος του δ.σ. του Ριάλτο, Κίκης Καζαμίας. «Ο κ. Παπαγεωργίου έχει μια νέα πρόκληση για εργοδότηση, επιτρέψτε μου όμως να τονίσω πως φεύγει με άριστες τις μεταξύ μας σχέσεις», σημείωσε ο κ. Καζαμίας.

Ο κ. Παπαγεωργίου θα ολοκληρώσει τη θητεία του στο Ριάλτο σε ένα μήνα, δίνοντας το περιθώριο στο δ.σ. να προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές. Σε ερώτηση κατά πόσο η θέση θα προκηρυχθεί ξανά, ο κ. Καζαμίας ανέφερε ότι θα εξεταστεί αρχικά το ενδεχόμενο να γίνει εσωτερική προαγωγή, υπενθυμίζοντας την περίπτωση της θέσης τεχνικού διευθυντή του Ριάλτο πριν από ένα χρόνο: η θέση αρχικά προκηρύχθηκε αλλά εν τέλει το θέατρο προχώρησε με προαγωγή από το υφιστάμενο προσωπικό.

«Έτσι κι αλλιώς, το Ριάλτο διαθέτει μια υψηλή πολιτιστική ποιότητα χάρη στους ανθρώπους του, που είναι και το μεγαλύτερο κεφάλαιό του», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Παπαγεωργίου δεν θέλησε να αναφέρει το επόμενο βήμα του, ωστόσο δήλωσε πως η απόφασή του δεν λήφθηκε με το συναίσθημα, ειδάλλως «θα ήταν 100% Ριάλτο».

Επεσήμανε πως του έγινε μια πρόταση την οποία βρήκε πολύ ενδιαφέρουσα και την δέχθηκε, θα προχωρήσει, όμως, σε τέτοια διευθέτηση ώστε το Ριάλτο να μείνει ανεπηρέαστο στη λειτουργία του μέχρι την αντικατάστασή του.

ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ