Ένα υπαίθριο μουσείο τέχνης δημιουργείται στην Πάφο από την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης – Πάφος2017, στο πλαίσιο του πρότζεκτ «Σημάδια στον Χρόνο και Χώρο».
Στο εν λόγω πρότζεκτ περιλαμβάνονται 12 έργα τα οποία θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης. Προς το παρόν, το πρότζεκτ ξεκίνησε με την τοποθέτηση τριών έργων, που σηματοδοτούν τη δημιουργία μιας μορφής ανοιχτού μουσείου στην πόλη.
Τα έργα προέκυψαν μετά από ανοιχτή πρόσκληση σε καλλιτέχνες, το 2014. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πάφος2017, «το πρότζεκτ σφραγίζει και ταυτόχρονα αφήνει κληρονομιά της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας στην πόλη με εικαστικές εγκαταστάσεις και γλυπτά.»
Στο πρότζεκτ συμμετέχουν ο Χάρης Πασπάλλης με μια γεωμετρική μαρμάρινη εγκατάσταση με τίτλο «Όψεις Απεραντοσύνης», η Γιώτα Ιωαννίδου με το έργο «Άλλος Ήλιος», ένα γλυπτό της Αφροδίτης σε ένα βράχο, και ο Αντρέας Παρασκευάς με μια κόκκινη «Παπαρούνα» που ξεπροβάλλει ανάμεσα στον Φάρο της Πάφου και τη θάλασσα.

