Grand Prix στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Ερευνας

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 31.8.2017

O Κώστας Σεβέρης παρέλαβε από τον πρόεδρο του Europa Nostra, Πλάθιντο Ντομίνγκο, το Grand Prix σε ειδική τελετή στο Τουρκού της Φινλανδίας τον Μάιο 2017.


Η τοπική τελετή απονομής του βραβείου θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2017, οπότε το Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας του Ιδρύματος Κώστα και Ρίτας Σεβέρη θα λάβει το Grand Prix που απέσπασε στα Βραβεία Europa Nostra στην κατηγορία «Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Ευαισθητοποίηση».

Το Europa Nostra Grand Prix συνοδεύεται από το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ.

«Το Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Ερευνας εργάζεται με ενθουσιασμό για την προώθηση της κατανόησης της κοινής κληρονομιάς της Κύπρου και έχει ήδη απτά αποτελέσματα στη δικοινοτική πόλη [σ.σ. της Λευκωσίας]. Η δομή του οργανισμού, με πλήρη διαφάνεια, διασφαλίζει την εκπροσώπηση όλων των κοινοτήτων κι αυτό δεν μπορεί παρά να ενθαρρύνει την συμφιλίωση», αναφέρεται στο σκεπτικό της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων Europa Nostra.

CVAR_ENTRANCE
Η τοπική τελετή απονομής του Grand Prix θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στο CVAR [οδός Ερμού, παλιά Λευκωσία] και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

18:00 - 19:00: ξενάγηση στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας & μουσική από το Κουαρτέτο Amiche και τη μέτζο σοπράνο Καίτη Οικονομίδη.

19:00 - 20:00: Χαιρετισμοί από την Ρίτα Σεβέρη - εκτελεστική διευθύντρια του CVAR, την δρ Ayla Gurel - μέλος του δ.σ. του CVAR, την Sneska Quaedvlieg - Mihailovic - γενική γραμματέα του Europa Nostra και τον υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Καδή.

Θα ακολουθήσει η απονομή του Βραβείου από την Ανδρούλλα Βασιλείου, Αντιπρόεδρο του Europa Nostra και η ομιλία του Κώστα Σεβέρη, προέδρου του Ιδρύματος Σεβέρη.

20:00 - 21:00: Ειδική εκδήλωση

21:00: Δεξίωση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ©Europa Nostra / Felix Quaedvlieg

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ