Η φωτογραφία λήφθηκε τον καιρό της μεγάλης ανομβρίας στην Κύπρο, στις 10 Ιουλίου 2008. Έμεινε στη μνήμη μου γιατί εκείνο τον καιρό έβλεπα πραγματικά την Κύπρο -όπως και όλος ο κόσμος- να φτάνει στο τέλος της. Καθημερινά τρέχαμε για να καλύψουμε οικογένειες οι οποίες δεν είχαν νερό για να πλύνουν τα παιδιά τους. Ζούσα κάτι χειρότερο από εισβολή.
Ημερ. γέννησης: 15.12.1971
Σπουδές: Μάρκετινγκ. Αυτοδίδακτος στη φωτογραφία.
Επιρροές: Η δουλειά του συνάδελφου Πέτρου Καρατζιά.
High: Όταν ξεκίνησα να φωτογραφίζω εικόνες παγκόσμιου ενδιαφέροντος στο εξωτερικό και στην Κύπρο.
Low: Όταν οι ειδήσεις και τα τρέχοντα θέματα που πρέπει να καλύψω είναι λίγα και όχι τόσο συναρπαστικά και ενδιαφέροντα για μένα.
Tip: Για να γίνει κάποιος δημιουργικός στη δημοσιογραφική φωτογραφία παγκόσμιας ευελιξίας [θεμάτων], πρέπει να του αρέσει ο κίνδυνος και η περιπέτεια.
Ανδρέας Λαζάρου
Δημοσιεύθηκε 31.08.2017 17:41

Tags
Τελευταία νέα
Ταινία Μικρού Μήκους από το Τμήμα Αρχαιοτήτων: «Ανοικοδομώντας τις Χαλκολιθικές Οικίες στη Λέμπα – Λάκκοι»
18.12.2025 12:48
Η ηλεκτρονική μουσική εντάχθηκε στη λίστα άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της Γαλλίας
18.12.2025 11:46