
«Το μικρό πόνυ» από την ομάδα Persona
Δημοσιεύθηκε 17.08.2016 16:25

Το έργο μετέφρασε ειδικά για την παραγωγή της ομάδας Persona η Μαρία Χατζηεμμανουήλ και τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Λέα Μαλένη, που κρατά και τον ρόλο της Ιρένε επί σκηνής. Μαζί της ως Χάιμε ο Χάρης Χαραλάμπους. Τα σκηνικά και κοστούμια ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Κουννής, τη μουσική η Στέλλα Χρήστου, τα πολυμέσα ο Αιμίλιος Αβραάμ, ενώ χρέη βοηθού σκηνοθέτη τελεί η Ελένη Αναστασίου.
+ Πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου στο Θέατρο Δέντρο στη Λευκωσία και τακτικές παραστάσεις κάθε Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μέχρι τις 21 Οκτωβρίου. Στις 4 και 5 Φεβρουαρίου θα δοθούν παραστάσεις στο Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός.
Τελευταία νέα
Χαρίδημος Τσούκας: Τακτικό μέλος της Κυπριακής Ακαδημία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών
06.10.2025 13:29

Δήμος Λεμεσού: Διαδικτυακή διαβούλευση για τη δημιουργία Κέντρου Πολιτισμού στο τεμάχιο «Επαμεινώνδα»
06.10.2025 13:06

«The Patel Motel Story»: Πώς ένας παράτυπος μετανάστης έγινε ο «νονός» των ινδικών ξενοδοχείων στην Αμερική
06.10.2025 12:12

Το μυστήριο του ναού του Καρνάκ στην Αίγυπτο λύνεται έπειτα από 4.000 χρόνια - Ένα αρχιτεκτονικό θαύμα για τον θεό που αναδύθηκε από τη λίμνη
06.10.2025 11:29
