Παύλος Βρυωνίδης

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 1.9.2017

“Όλες οι φωτογραφίες είναι memento mori, υπενθυμίζουν δηλαδή τη θνητότητά μας. Για να τραβήξεις μια φωτογραφία, σημαίνει πως συμμετέχεις στη θνητότητα, την ευθραυστότητα, την ευμεταβλητότητα του ατόμου/αντικειμένου σου. Ακριβώς αποκόπτοντας και ακινητοποιώντας αυτήν τη στιγμή, όλες οι φωτογραφίες μαρτυρούν το αμείλικτο κύλημα του χρόνου” – Σούζαν Σόνταγκ


Ημ. γέννησης: 13/01/1981

Σπουδές: Φωτογραφία ΤΕΙ Αθήνας, Erasmus στην Μπρατισλάβα και πρακτική στο φωτογραφικό εργαστήρι της Καλών Τεχνών.

Eπιρροές: Martin Parr, Duane Michals, Josef Koudelka, Erwin Olaf, Thomas Struth, Bechers, Jeff Wall, Roy Andersson και άλλοι πολλοί.

High: Μια βόλτα “κάτω από την πόλη” σε καλοκαιρινή εποχή. Χωρίς μηχανή!

Low: Τα όσα φέρανε οι μέρες του μνημονίου. Αυτές που ζούμε και όσες μας ξημερώνουν. Φτώχεια, λύπη, πίκρα και έλλειψη ελπίδας.

Tip: Για μια καλή φωτογραφία; Η φωτογραφία αποτελείται από δύο λέξεις. Φως και γραφή. Εννοώντας καλό φως. Μια συμβουλή που μου πήρε χρόνια να εμπεδώσω!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ