Pafos2017 στη ψηφιακή εποχή

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 31.8.2016

Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος2017 οδεύοντας στην Πολιτιστική χρονιά του 2017 ανακοινώνει τη δημιουργία της εφαρμογής Pafos2017 για android τηλέφωνα από την ομάδα του Zoom Cyprus.


Οι εκδηλώσεις του Οργανισμού Πάφος2017 δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την ψηφιακή ζωή, η οποία κατέχει πλέον ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας. Μια φιλική για τον χρήστη εφαρμογή που θα ενημερώνει κυρίως για τις μηνιαίες εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, καθώς και για τους χώρους διεξαγωγής τους μέσα από τον διαδραστικό χάρτη που προσφέρεται μέσω της εφαρμογής. Επιπρόσθετα, ο χρήστης θα μπορεί να επιλέγει την εκδήλωση που τον ενδιαφέρει για να λαμβάνει υπενθύμισή της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή είναι δωρεάν και διαθέσιμη από το Google Play Store.


Δημιουργός της εφαρμογής είναι η ομάδα ZoomCyprus, η οποία, μετά από ένα αριθμό προτάσεων από ομάδες, άτομα και εταιρείες για δωρεάν δημιουργία εφαρμογής στον Οργανισμό Πάφος2017, ανέλαβε τον σχεδιασμό και τη δημιουργία της χωρίς κανένα κόστος για τον Οργανισμό.


Η εφαρμογή Pafos2017 είναι διαθέσιμη στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα και απευθύνεται τόσο στο Ελληνόφωνο, αλλά και το ξένο κοινό. Πρόκειται για ένα σημαντικό εργαλείο που θα μπορεί να εξυπηρετήσει τόσο τους ντόπιους όσο και τους ξένους επισκέπτες στη χώρα μας για τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται κατά την επίσημη πολιτιστική χρονιά του Πάφος2017.


 *Kατεβάστε την εφαρμογή τώρα δωρεάν από το Google Play Store

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ