Οι Τρίο Τεκκέ σε δύο συναυλίες στην Κύπρο

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 20.9.2016

Μετά από ένα χρόνο απουσίας, οι Τρίο Τεκκέ επιστρέφουν για δύο ζωντανές εμφανίσεις στην Κύπρο, τον Οκτώβριο.


Η μπάντα που προσεγγίζει με πειραματικό τρόπο τα ρεμπέτικα και γράφει επίσης τα δικά της κομμάτια, θα παρουσιάσει δύο συναυλίες στη μουσική σκηνή Εναλλάξ - Λευκωσία στις 22 Οκτωβρίου και στο Sousami Bar - Λεμεσός στις 23 Οκτωβρίου.


Τη μπάντα αποτελούν ο Λευτέρης Μουμτζής, ο Αντώνης Αντωνίου και ο Colin Somervell. Μαζί τους στις δύο συναυλίες θα είναι ο ντράμερ Dave De Rose, η μπάντα Flying Ibex (Αγγλία) και τα dj set Soundspecies (Αγγλία) και NiKoulla P. Katsikoronou (Κύπρος)



trio_tekke_tour


Το 2015, οι Τρίο Τεκκέ έδωσαν συναυλίες σε Αγγλία, Γαλλία και Ελλάδα παρουσιάζοντας κομμάτια από τις δισκογραφικές τους δουλειές Ta reggetika [2009] και Samas [2011] αλλά και καινούρια που ετοιμάζουν για τον τρίτο τους δίσκο.



+ Στη μουσική σκηνή Εναλλάξ στις 22 Οκτωβρίου, ώρα 21:00 και στο Sousami Bar στη Λεμεσό στις 23 Οκτωβρίου, ώρα 19:00.




Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ