Διάφανα Κρίνα, επανενωμένα στη Λευκωσία

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 3.10.2017

Το συγκρότημα με τον ποιητικό στίχο, τις ατμοσφαιρικές μελωδίες αλλά και την ατόφια, ροκ ηλεκτρική ενέργεια, επανενώνεται και ετοιμάζει νέο δίσκο.


Η επανένωση του συγκροτήματος από την Ελλάδα γίνεται πραγματικότητα ένα μόλις χρόνο μετά τον θάνατο του Θάνου Ανεστόπουλου, ιδρυτικού μέλους και εκ των επικεφαλής του σχήματος.

Τα Διάφανα Κρίνα σχηματίστηκαν το 1991 και τρία χρόνια μετά κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος. Κυκλοφόρησαν μαζί έξι δισκογραφικές δουλειές προτού διαλύσουν το 2009. Ακολούθησε η επανέκδοση του τελευταίου τους δίσκου, σε βινύλιο, το 2012.

Αυτό το διάστημα, τα Διάφανα Κρίνα βρίσκονται στις ηχογραφήσεις του νέου τους δίσκου, που θα κυκλοφορήσει στο εγγύς μέλλον ενώ στο κανάλι του σχήματος στο YouTube, έχουν αναρτηθεί τέσσερα από τα καινούργια τραγούδια, την παραγωγή των οποίων υπογράφει η Roll Out Vision Services.


Το σχήμα αποτελούν οι Tάσος Μαχάς - τύμπανα / Νίκος Μπάρδης - κιθάρα, τρομπέτα / Παναγιώτης Μπερλής - φωνή, πλήκτρα / Παντελής Ροδοστόγλου - μπάσο / Κυριάκος Τσουκαλάς - κιθάρα

Το επόμενο διάστημα, το συγκρότημα θα δώσει μια σειρά συναυλιών σε επιλεγμένους χώρους και οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στην Κύπρο, πάντως, έχουν ήδη προγραμματίσει μια συναυλία η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στο Down Town Live στη Λευκωσία.

+ Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Ώρα έναρξης: 22:00. Τιμή εισιτηρίου: €20

Προπώληση εισιτηρίων:

Περίπτερο Οκτάγωνο [Σταυροβουνίου 15, Λεωφόρος Σταυρού, Λευκωσία] / Down Town Live [Εμμανουήλ Ροΐδη 2, Στρόβολος, Λευκωσία] και διαδικτυακά εδώ

Διοργάνωση | Παραγωγή: Roll Out Vision Services | Πληροφορίες: Διάφανα Κρίνα στο facebook

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ