Λόγω μεγάλης ζήτησης, η παράσταση «Aριζόνα» με τους Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Κώστα Καζάκα επιστρέφει για τέσσερις μόνο παραστάσεις, στις 6, 7, 8 και 9 Οκτωβρίου στις 20:00.
Ο George και η Margaret αφήνουν την ασφάλεια του σπιτιού τους για να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα εθελοντών στην έρημο της Αριζόνα στα σύνορα με το Μεξικό. Σκοπός τους είναι η περιφρούρηση και η προστασία των συνόρων από τους γείτονες/εισβολείς. Κάτω από τον καυτό ήλιο, οι δύο μεσήλικες ήρωες δεν θα έρθουν τελικά αντιμέτωποι μόνο με τους "εισβολείς" της ερήμου αλλά και με την έρημο της σχέσης τους, της συνείδησης και της ζωής τους.
Συγγραφέας: Juan Carlos Rubio
Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμμανουήλ
Σκηνοθεσία: Φώτης Γεωργίδης
Β. Σκηνοθέτη: Άντρια Ζένιου, Μαρίνα Μανδρή
Παίζουν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Κώστας Καζάκας
Σκηνικά-Κουστούμια: Λύδια Μανδρίδου
Σχεδιασμός Φωτισμού: Καρολίνα Σπύρου
Μουσική: Αντώνης Αντωνίου
Βίντεο: Μαρία Spivak
Φωτογραφία: Γιώργος Ζένιος
Γραφιστική Επιμέλεια: Σάββας Θωμά
+ Στην αυλή του εργοστασίου Ξενόπουλος στον κυκλικό κόμβο Κοκκινοτριμιθιάς, από τις 6 μέχρι τις 9 Οκτωβρίου. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων η κράτηση είναι απαραίτητη στο τηλ. 99074712.
Επιπλέον παραστάσεις για την «Αριζόνα»
Δημοσιεύθηκε 06.10.2017 10:34

Τελευταία νέα
«No more passport control»: Η περφόρμανς της Çağla Meknuze στο κέντρο της κατεχόμενης Λευκωσίας (βίντεο)
08.11.2025 16:47
4η Μπιενάλε Λάρνακας | To παράλληλο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τις επόμενες εβδομάδες σε Λάρνακα και Αθηένου
08.11.2025 10:02
«Crossing Horizons»| Ομαδική έκθεση συνεργασία γκαλερί ΣΚΟΥΦΑ και Kivotos Luxury Lifestyle Concept House
07.11.2025 12:05