Λογοτεχνικοί περίπατοι για μαθητές

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 12.10.2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 ο πρώτος λογοτεχνικός περίπατος από τα καταστήματα Public, την Εταιρεία Πολιτιστικού Τουρισμού Discover Greek Culture, και το Κοινοτικό Συμβούλιο Πλατρών.


Τα Public σε συνεργασία με τον οργανισμό Discover Greek Culture ξεκίνησαν το θεσμό το 2015 στην Αθήνα, που αναδείχτηκε γρήγορα σε ένα θεσμό πολύ αγαπητό συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή του βιβλιόφιλου κοινού. Ο θεσμός έχει ήδη αποσπάσει ένα ασημένιο και ένα χάλκινο βραβείο στην τελετή απονομής των Ermis Awards 2016 (βραβεία της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος) στις κατηγορίες Direct Marketing και PR- Experiential Events, αντίστοιχα.

Ο πρώτος λογοτεχνικός περίπατος ήταν αφιερωμένος στον Έλληνα διπλωμάτη και ποιητή, Γιώργο Σεφέρη. Συμμετείχαν 50 φίλοι του βιβλίου και της ποίησης οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις Πλάτρες, τη ζωή, το έργο και την κυπριακή εμπειρία του Γιώργου Σεφέρη. Τελευταία στάση της ξενάγησης ήταν η Αίθουσα «Γιώργος Σεφέρης» του Πολιτιστικού Κέντρου Πλατρών.



Public 3 (2)sm


Σε συνέχεια της επιτυχημένης πρώτης διοργάνωσης, τα Public θα προσφέρουν δωρεάν το Λογοτεχνικό Περίπατο «Στα χνάρια του Γιώργου Σεφέρη» στους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Κύπρου στις 19 και 20 Οκτωβρίου, θέλοντας να εμπλουτίσουν την εκπαίδευση των μαθητών σε θέματα πολιτισμού και εκτός σχολικού περιβάλλοντος.

Public 2 (2)sm
Φωτογραφίες από τον 1ο Λογοτεχνικό Περίπατο στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 στις Πλάτρες.

+ Είσοδος δωρεάν (περιορισμένος αριθμός θέσεων – θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
Δήλωση συμμετοχής: info@public-cyprus.com.cy & στο 77770300 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-18:00)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ