Buffer Fringe IV

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 13.10.2017

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών Buffer Fringe IV που θα λάβει μέρος από τις 8 μέχρι 11 Νοεμβρίου στην παλιά Λευκωσία έχει ανακοινωθεί. Η τέταρτη έκδοση του μοναδικού φεστιβάλ Fringe στην Κύπρο θα φιλοξενήσει 14 παραστάσεις εντός τεσσάρων ημερών σε πλατείες, ιστορικά κτίρια και χώρους τεχνών στην παλιά πόλη της Λευκωσίας. Οι παραστάσεις θα διεξαχθούν στην πλατεία Αράστα, στην πλατεία Σελιμιγιέ/Αγίας Σοφίας, στο Σπίτι της Συνεργασίας, στο Μπέτεσταν/ εκκλησία Αγίου Νικολάου, στην πλατεία Φανερωμένης, στο Γκαράζ και στα Πανταπουλεία.


Το κοινό φέτος θα παρακολουθήσει 6 παραστάσεις από την Κύπρο, μια παράσταση αποτέλεσμα της συνεργασίας ενός Κύπριου και ενός Ιάπωνα καλλιτέχνη και 7 διεθνείς παραστάσεις από την Ισπανία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα και την Ιαπωνία.

Το Buffer Fringe IV ξεκινά στις 8 Νοεμβρίου με μια περφόρμανς στην πλατεία Αράστα και μουσική στο Σπίτι της Συνεργασίας. Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με το πάρτι κλεισίματος στις 11 Νοεμβρίου στα Πανταπουλεία. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν και ανοικτή για το κοινό. Οι χώροι είναι προσβάσιμοι για όλους.

Το πλήρες πρόγραμμα βρίσκεται στην σελίδα Facebook του Buffer Fringe Performing Arts και Home for Cooperation. Επίσης πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από communnications@home4cooperation.info και τηλεφωνικά στο 22 445 740.

Το πρόγραμμα:

Τετάρτη 8.11.2017

Arasta Square 18:00 - 19:30 EET

19:00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΑΣΤΑ (CY)
Μαρίνα Μακρή, Έλενα καλλίνικου, Δημήτρης Χειμωνάς

Σπίτι της Συνεργασίας 20:00-22:00 EE

Fringe On With Music! (CY)
Παυλίνα Κωνσταντοπούλου
Lütfiye Özipek

Πέμπτη 9.11.2017

Πλατεία Σελιμιγιέ/ Αγίας Σοφίας 16:00 - 19:00 EET

Refugio (GR, DE)
Αλέξανδρος Μιχαήλ & Γιάννης Παππάς

Μπέτεσταν 19:30 EET

Molt (DE)
Hermes Pittakos, Federica Dauri, Lisa Stertz

Closer 2.0 (JP, CY)
Chihiro Ito & Nihat Agdac

Rite of Spring (JP)
Yukio Suzuki Projects

Παρασκευή 10.11.2017

Home Gallery (SE) 12:00 EET

From Mexico to Sweden "FringeCinema"
Curated by: Stockholm Fringe Festival

Πλατεία Φανερωμένης 16:00 - 19:00 EET

Refugio (GR, DE)
Αλέξανδρος Μιχαήλ & Γιάννης Παππάς

Γκαράζ 19:30 EET

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ