Από την Πάφο στη Βαλέτα και Λέουβαρντεν

ΠΑΡΑΘΥΡΟ Δημοσιεύθηκε 2.1.2018
www.fotolarko.com.cy

Πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο Μαρκίδειο, η τελετή παράδοσης του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης στις επόμενες Πολιτιστικές Πρωτεύουσες Βαλέτα(Μάλτα) και Λέουβαρντεν (Ολλανδία). Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Δρ. Χρίστος Πατσαλίδης παρέδωσε συμβολικά το χρίσμα στους αντίστοιχους εκπροσώπους της Βαλέτας και του Λεουβάρντεν.


Στην τελετή o πρόεδρος της Δημοκρατίας εκπροσωπήθηκε από τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Κώστα Καδή, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια του στον Οργανισμό Πάφος 2017  για την επιτυχή υλοποίηση του θεσμού, τονίζοντας ιδιαίτερα το γεγονός ότι η ίδια η Eυρωπαϊκή Ένωση θεωρεί την Πάφο ως παράδειγμα και για άλλες πόλεις.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος και ο πρόεδρος του Οργανισμού Δρ. Χρίστος Πατσαλίδης, εκφράζοντας και οι δυο την ικανοποίηση τους για την επιτυχή διοργάνωση του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης. Επιπλέον αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι η πολιτιστική χρονιά, 2017 θα παραμείνει ως μια χρονιά σταθμός για την Πάφο και την Κύπρο.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την 9η συμφωνία του Λούντβιχ Βαν Μπετόβεν από την Φιλαρμονική Ορχήστρα Κύπρου υπό την Διεύθυνση του Γιάννη Χατζηλοίζου, την χορωδία Philharmonia Voices από το Λονδίνο και τους σολίστ Annemarie Kremer, Ντίνα Στράνη, Nico Darmanin και Κύρο Πατσαλίδη.­­



www.fotolarko.com.cy
www.fotolarko.com.cy


www.fotolarko.com.cy
www.fotolarko.com.cy


www.fotolarko.com.cy
www.fotolarko.com.cy


www.fotolarko.com.cy
www.fotolarko.com.cy


www.fotolarko.com.cy
www.fotolarko.com.cy


www.fotolarko.com.cy
www.fotolarko.com.cy

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας parathyro.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ